Am văzut o mulțime de achiziții în lumea jocurilor în ultima vreme, iar unele achiziții sunt foarte mari. Pe lângă achizițiile mari, există și multe achiziții pe care le putem numi mici. Epic Games a făcut o achiziție importantă, dar nu foarte solidă, în ultimele ore.

Epic Games cumpără Bandcamp

Potrivit știrilor din ultimele ore, Epic Games, pe care îl cunoaștem cu Unreal Engine, Fortnite și jocuri gratuite, cumpără serviciul de streaming de muzică și cumpărare de muzică Bandcamp. Compania își va continua activitățile sub Epic Games, iar CEO-ul companiei, Ethan Diamond, își va continua rolul.

Bandcamp, care a fost înființat în 2008 pentru a fi un site unde grupurile de muzică se pot conecta cu ușurință cu iubitorii de muzică și își pot vinde muzica, este o platformă folosită în special de muzicienii independenți. De aceea, această achiziție este la fel de importantă pentru Bandcamp ca și pentru jocurile Epic.

[SURSA]

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns