Epic Games nu trimite e-mail de verificare (Înregistrare și 2FA) – Problemă de conectare la Epic Games

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
2 Min
Epic Games

Epic Games are probleme cu e-mailurile de verificare care nu sunt trimise sau primite de jucători.

De la lansarea noului sezon Fortnite, Epic Games a avut o serie de probleme nu numai cu serverele Fortnite, dar și serviciile Epic Games au avut o serie de probleme diferite.

Jucătorii se întreabă dacă Epic Games nu funcționează în acest moment, deoarece jucătorii au raportat o serie de probleme diferite în ultimele două zile. Cu toate acestea, Epic a recunoscut unele probleme cu care se confruntă jucătorii astăzi și caută să le rezolve.

Epic Games nu trimite Email Verification

În ultimele două ore, jucătorii au raportat o problemă în care e-mailul de verificare Epic Games nu a fost trimis. Aceste e-mailuri sunt legate de înregistrare și 2FA.

Deoarece există probleme legate de e-mailurile cu jocuri care nu sunt trimise, jucătorii au o problemă de conectare, deoarece dacă au 2FA activat în contul lor, dar nu primesc e-mailul cu codul lor deci nu se pot conecta la contul lor.

Epic a declarat pe contul de Twitter Fortnite că sunt conștienți de această problemă și lucrează pentru a remedia această problemă cât mai curând posibil. Aceștia vor furniza o actualizare a contului Fortnite Status atunci când această problemă a fost remediată.

Iată tweet-ul oficial de la Epic:

Epic Games

Epic a publicat de asemenea problema pe contul de Twitter al magazinului. Odată cu lansarea Epic Discord în magazinul lor, aceștia oferă jucătorilor trei luni de nitro gratuit. Cu toate acestea, se pare că această promoție nu funcționează în acest moment, deoarece linkul trimis prin e-mail nu funcționează sau nu primesc e-mailul în primul rând.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat:
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.