Epic Games va oferi gratuit un joc în fiecare zi până la sfârșitul anului

Marian Ciobanu
Epic Games va oferi gratuit un joc în fiecare zi până la sfârșitul anului

Conform celor mai recente informatii, Epic Games va oferi un joc gratuit nou în fiecare zi, în perioada 16 decembrie – 1 ianuarie anul acesta, așa cum a fost si anul trecut.

- Publicitate -

După cum știți, Epic Games oferă jocuri gratuite spontan sau jocuri gratuite în fiecare săptămână. Cu toate acestea, pe măsură ce sfârșitul anului se apropie, acest lucru poate crește numărul de jocuri gratuite. A existat un zvon interesant despre această situatie în ultimele zile.

Cate un joc nou gratuit in fiecare zi

Dealabs, care a oferit informatii despre ce jocuri noi vor aparea pe PS Plus inainte ca acestea sa fie lansate, a spus că Epic Games va oferi cate un nou joc gratuit in fiecare zi pana la sfarsitul anului. Se presupune că, în fiecare zi, din 16 decembrie va fi oferit un joc gratuit, iar primul joc va fi Shenmue III. Când ne uităm la jocul gratuit pe care Epic Games îl va oferi săptămâna aceasta, putem vedea că cutia „Mystery Box” are acelasi design ca a celei de anul trecut din aceiasi perioada.

Anul trecut, jocul a fost ghicit din culoarea panglicii de pe designul de pe epicgames.com, a cuitei de Mystery Box. Culoarea acestei săptămâni este de fapt destul de compatibilă cu Shenmue III. Prin urmare, putem considera că afirmațiile sunt adevărate. Cu toate acestea, informațiile oficiale vor fi anunțate pe 16 decembrie la ora 17:59. Puteți adăuga cadourile din această săptămână de la Epic Games în contul dvs. chiar acum.

Etichetat:
Distribuie acest articol
By Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *