Este oficial, nu va exista OnePlus 8T Pro

OnePlus 8T Pro

Cu câteva zile în urmă, am descoperit primele informații referitoare la viitorul OnePlus 8T care va fi dezvăluit de marcă pe 14 octombrie. Un smartphone care va avea o nouă secțiune foto, ca să nu mai vorbim de o nouă tehnologie de încărcare internă, numită Warp Charge 65 , care promite o reîncărcare completă a bateriei în doar 40 de minute.

De câțiva ani, OnePlus s-a obișnuit să ofere noile sale smartphone-uri ca duo, cu un model „standard” și o versiune „Pro”. Cu toate acestea, odată cu acest viitor OnePlus 8T, marca a decis să revină la originile sale, oferind un singur smartphone.

Pete Lau însuși, CEO OnePlus, a confirmat știrea pe Weibo. „Nu va exista un OnePlus 8T Pro anul acesta. Cei care caută un smartphone cu calități „Pro” pot apela întotdeauna la OnePlus 8 Pro, care rămâne casa emblematică în acest an. „ Pete Lau anunță că, pe lângă OnePlus 8T, prezentarea din 14 octombrie își rezervă și o„ surpriză ”.

Amintiți-vă că noul OnePlus 8T care va veni ar trebui să fie echipat cu un ecran de 6,55 ″ în rezoluție Full HD +, compatibil cu 120 Hz și ar fi alimentat de un procesor Snapdragon 865. Smartphone-ul va avea, de asemenea, o baterie impunătoare de 4500 mAh, care va fi compatibil cu tehnologia Warp Charge 65W. Conform unei scurgeri recente de la Amazon, noul OnePlus 8T (în versiune de stocare de 8 GB RAM / 128 GB) ar putea fi afișat la 599 EUR, cu disponibilitatea stabilită pentru 20 octombrie.

După toate probabilitățile și, potrivit lui Pete Lau, actualul OnePlus 8 Pro va oferi, prin urmare, caracteristici suplimentare în comparație cu viitorul OnePlus 8T. Mai degrabă logic, în plus, când știm că acesta din urmă este afișat de la 899 € …

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts