Este posibil ca Huawei să fi vândut Honor: noi detalii

Huawei a vândut Honor
Huawei a vândut Honor

Știrile reveniseră deja pe net pe 15 octombrie, dar astăzi au apărut noi detalii despre vânzarea de către Huawei a sub-mărcii sale Honor .

Miscarea fusese deja anticipată sub forma unei „intenții”, dar se pare că această intenție a fost deja mai mult decât înrădăcinată în compania chineză care se pare că a încheiat deja vânzarea.

Deși nu există nimic oficial, cunoscutul ziar chinez Diankeji a declarat că Honor a fost deja vândut . Cumpărătorii ar fi o societate mixtă formată din mulți distribuitori majori de smartphone-uri din China, cum ar fi: Putian, Tianyin, China Post, Aishide și o firmă de investiții numită Shenzhen SASAC.

Vânzarea, după cum sa menționat deja, nu a fost încă formalizată de părți, dar nici nu a fost respinsă oficial. Ezitarea de a nega este ceea ce ne face să credem că există un bob de adevăr. De fapt, aceste zvonuri sunt de obicei urmate de negări oficiale.

Vânzarea Honor va permite Huawei să valorifice vânzarea și să elibereze compania de interdicția impusă de SUA, permițând companiei să achiziționeze componente sau software create folosind tehnologia americană.

Citeste si:  Primele imagini si detalii despre Motorola Razr 2020

Rămâi la curent cu toate notățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Galaxy S21 Ultra

Galaxy S21 Ultra va renunța la ToF în favoarea focalizării cu laser

Articolul următor
OnePlus Nord SE

OnePlus Nord SE va fi lansat in primavara anului 2021?

Postări Asemănatoare
Total
1
Share