Facebook adauga functia „Urmariti impreuna” pentru a viziona videoclipurile impreuna practic

Facebook adauga functia „Urmariti impreuna” pentru a viziona videoclipurile impreuna practic

În timp ce Coronavirus a împins companiile către o scădere economică, unele companii precum Zoom oferă servicii pentru a viziona videoclipuri împreună online, au încastrat virusul. Ultimul care s-a alăturat trendului este Facebook.

Astăzi, gigantul rețelelor de socializare a anunțat o nouă caracteristică pentru aplicația sa Messenger, care va permite utilizatorilor să urmărească împreună videoclipuri de pe Facebook, în timp ce stau la câțiva kilometri distanță. Funcția a fost denumită „Urmăriți împreună” și va fi disponibilă în curând pentru utilizatori.

Funcția Facebook Watch Together: la apelurile de grup Messenger

Funcția Urmăriți împreună împrumută funcționalitatea din funcția Facebook Watch Party care ar putea fi utilizată de utilizatori pentru a viziona videoclipuri sau conținut dintr-un anumit grup sau pagină Facebook.

Funcția Watch Together, pe de altă parte, este destinată să atragă mai mult utilizatorul în comparație cu caracteristica Watch Paty. În noua funcție, participanții își vor putea vedea reacțiile reciproc, deoarece videoclipul va fi redat la un apel video de grup.

Puteți începe să vizionați un videoclip împreună atingând butonul „Urmăriți împreună” disponibil după ce ați glisat în sus un apel video de grup în Messenger.

De asemenea, puteți viziona videoclipuri împreună cu până la 8 persoane și dacă doriți mai mulți participanți, atunci creați o cameră Messenger pentru același lucru.

Cu toate acestea, puteți viziona simultan videoclipurile disponibile numai în fila „Vizionați” de pe Facebook. Nu există nicio opțiune pentru a viziona videoclipuri din surse externe. Mai mult, Facebook nu a activat funcția pentru videoclipurile de pe YouTube. Astfel, opțiunile de vizionare a videoclipurilor împreună sunt limitate.

Facebook spune că funcția „Urmăriți împreună” va fi lansată în următoarele săptămâni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
Cele mai bune youtube downloader pentru Android 2020

Cele mai bune youtube downloader pentru Android 2020

Next Article
MIUI 12 Update

MIUI 12 Update: Telefonul tau Xiaomi a primit MIUI 12?

Related Posts