Facebook facilitează gestionarea și ștergerea postărilor vechi

Facebook facilitează gestionarea și ștergerea postărilor vechi

Pentru multe persoane, mai ales cele care au crescut în preajma rețelelor de socializare, cum ar fi Facebook, nu este ceva ieșit din comun faptul că regretă, după un timp, existența anumitor postări vechi. Acest fapt se datoreză nepotrivirii a ceea ce transmit repectivele poze, videoclipuri, gândiri cu situația din prezent.

Până acum, pentru a șterge sau ascunde postările, trebuia să derulezi în feed până le găseai, însă era un proces care consuma o groază de timp. Noua opțiune de gestionare a “activității” va apărea de fiecare dată când îți vizitezi profilul și va permite să filtrezi postările conform criteriilor dorite (data, persoanele etichetate, locația, dispozitivul de pe care au fost publicate online, etc…). În plus, acestea vor fi afișate într-un format compact pentru a facilita vizualizarea lor și pentru a reduce timpul pe care în mod normal îl petreceai în zadar ca să găsești ceea ce căutai.

Odată ce ai intrat în această secțiune și scrollezi prin activitatea pe care ai întreprins-o de-a lungul timpului, sunt două lucruri pe care le poti efectua: arhivarea postărilor selectate, astfel încât să nu mai devină vizibile publicului larg, însă pot fi accesate oricând de tine; fie mutarea lor într-un coș de gunoi, loc în care vor fi ținute pentru 30 de zile înainte de a fi șterse definitiv. Ambele metode sunt accesibile de pe pagina de management a activității. De altfel, poți șterge definitiv ceea ce nu mai dorești instat, fără a mai aștepta acea perioadă despre care am discutat anterior. Acțiunile pot fi efectuate în masă, astfel încât eficiența prin care îți poți curăța feed-ul să fie una cât mai ridicată cu putință.

Citeste si:  Ti-a fost spart contul de Facebook? Cum poti evita sa-ti fie spart contul de Facebook

Noua funcție denumită “Manage Activity” a Facebook, va fi disponibilă întâi pe aplicația destinată telefoanelor mobile, iar mai apoi pe desktop și în cele din urmă Facebook Lite cândva în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Speed Test UPC

Speed Test UPC / Vodafone - Cum testezi corect viteaza de internet

Articolul următor
Sony amână dezvăluirea jocurilor disponibile pentru consola PlayStation 5

Sony amână dezvăluirea jocurilor disponibile pentru PlayStation 5

Postări Asemănatoare
Total
0
Share