Facebook
Facebook

În urmă cu puțin peste un an, Mark Zuckerberg a prezentat noul design Facebook la conferința F8 2019. După mai multe luni de testare, interfața a fost implementat pentru toată lumea în luna mai. Se caracterizează, printre altele, prin dispariția celebrei banderole albastre a rețelei sociale de pe bara de meniu. Coloanele câștigă spațiu, iar zonele gri și albastru au făcut loc mai mult cel al albului și griului mai deschis. Să nu mai vorbim de modul întunecat care în cele din urmă a aterizat pe versiunea web a Facebook.

Noua interfață va fi impusă tuturor

Deși este mult mai modernă, noua interfață nu a fost adoptată de toți utilizatorii. Deoarece schimbările mari în obiceiuri sunt uneori dezorientante, unii au ales să păstreze vechiul design, deoarece Facebook a permis acest lucru. A fost doar o perioadă de tranziție pentru a da timp celor mai reticente persoane să jelească facebook vechi. Noua realitate, oricât de dificilă ar fi, va fi impusă tuturor celor care încă ezită.

Mulți utilizatori primesc o notificare la deschiderea rețelei sociale, anunțând tranziția forțată la noul design de Facebook.com luna viitoare. O pagină de suport Facebook a fost, de asemenea, actualizată pentru a indica în mod clar abandonarea vechii interfețe în septembrie.

Facebook se reînnoiește de câteva luni pentru a-și restabili imaginea, pe măsură ce implicarea utilizatorilor se prăbușește în favoarea unor alternative precum Instagram și TikTok. Rețeaua socială oferă noi modalități pentru utilizatori de a interacționa cu comunitatea lor, în special prin avatare care au fost disponibile în Europa în ultimele luni. Această copie a Bitmojis Snapchat este destinat să atragă utilizatorii de Internet mai tineri.

Oricine poate crea un avatar în imaginea sa, profil-l sau să-l folosească ca un autocolant pentru a exprima diferite stări de spirit în comentarii, stări, sau conversații pe Facebook Messenger.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.