Facebook începe să testeze funcția NFT

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
2 Min
Facebook începe să testeze funcția NFT

După ce numele companiei Facebok a fost schimbat în Meta, metaversul companiei și mișcările NFT s-au accelerat. Meta a adus acum funcția de afișare de NFT pe Facebook.

Meta, cunoscută anterior ca Facebook, își continuă activitatea în spațiul NFT. În cele din urmă, Meta, care continuă să lucreze pe acest subiect, a lansat funcția NFT pe Facebook pentru creatorii de conținut din SUA.

Funcția NFT la Facebook

Meta, a început să testeze NFT-uri pe Instagram luna trecută, a anunțat că a început acum să testeze capacitatea de a prezenta NFT-uri bazate pe Ethereum și Polygon pe Facebook pentru creatorii de conținut din SUA. Sa mai declarat că compania va sprijini în curând NFT-uri în Solana și Flow .

Managerul de produs Meta Navdeep Singh a împărtășit pe Twitter cum vor arăta NFT-urile pe Facebook. Potrivit acestei postări de pe contul său de Twitter; utilizatorii vor avea o filă de colecție digitală pe profilul lor de Facebook unde își pot prezenta NFT-urile .

În cele din urmă, utilizatorii vor putea să-și conecteze portofelele cu criptomonede la profilurile lor de Facebook. În plus, NFT-urile vor putea reacționa, aprecia, comenta și distribui la fel ca orice altă postare.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: , ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.