Far Cry 5 pentru PC poate fi jucat gratuit în acest weekend

Far Cry 5 pentru PC poate fi jucat gratuit în acest weekend

Producătorul francez de jocuri video Ubisoft a anunțat astăzi că Far Cry 5, al cincilea titlu principal al celebrei francize Far Cry, va putea fi jucat gratuit în acest weekend de către toți utilizatorii de PC. Gamerii din întreaga lume pot accesa gratuit jocul în această vineri din Ubisoft Store sau Uplay PC. Accesul va fi revocat după expirarea termenului.

Pentru a se asigura că jucătorii pot profita la maximum de timpul limitat, jocul de acțiune-aventură de tip first-person, lansat în 2018, va fi disponibil pentru pre-descărcare începând de astăzi. Ca bonus suplimentar, cei care vor dori să continue jocul chiar și după încheierea perioadei gratuite, vor fi bucuroși să afle că acesta este disponibil complet pentru a fi cumpărat până pe 2 iunie 2020.

Ca parte a promoției, Ubisoft oferă în prezent o reducere de 75% la edițiile Standard și Gold ale Far Cry 5. În plus, și alte conținuturi ale jocului sunt mai ieftine, prin intermediul Season Pass-ului, DLC-urile și pachetul Deluxe au un discount de 50%. Din fericire, jucătorii care achiziționează jocul după ce se bucură de el gratuit vor putea continua să joace de unde au rămas, salvarea jocului fiind reportată versiunii plătite.

Citeste si:  Cele mai bune jocuri multiplayer

Mai multe informații și detalii ce țin de această promoție, precum zona regională la care se raportează, pot fi găsite pe site-ul oficial al francizei. Cei interesați de reducerea care se desfășoară în această perioadă, pot arunca un ochi pe Ubisoft Store sau Uplay PC pentru a face achiziția.

Ce părere ai despre această noutate? Nu uita să ne scrii în comentarii dacă mai dorești să oferim astfel de informații legate de gaming! În cazul în care doreai să încerci jocul Far Cry 5, acum poți gratuit. Sperăm ca această știre să îți fie de folos!

De altfel, în cazul în care ești interesat, poți vedea care sunt jocurile cu cea mai bună grafică ale anului pentru PC aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Magazine de haine

Magazine de haine online 2020 – Cele mai bune magazine

Articolul următor
Google lansează un website care ajuta la detectarea și oprirea înșelătoriilor

Google lansează un website care ajuta la detectarea și oprirea înșelătoriilor

Postări Asemănatoare
Total
0
Share