Jocuri

FIFA 20 a fost lansat, care sunt preturile de pornire?

FIFA 20, celebrul joc în toată lumea, fiind cunoscut că cel mai de succes simulator de fotbal a fost lansat la 01:00 ora României, 27 septembrie 2019. Bineînţeles, aceste lucruri erau ştiute deja, marea dilema a noastră a fost preţurile, pentru că în ultimii ani nu prea am primit noutăţi în joc dar preţurile au tot continuat să fie aceleaşi, sau chiar să crească.

România este clar dezavantajata faţă de alte ţări ce au euro, dar în legătură cu acest lucru în privinţa preţurilor vom discuta într-un alt articol.

Online recomand sa cumparati de pe GAMIVO.COM, un site de pe care puteti cumpara jocuri la preturi bune.

Preţurile FIFA 20 în România

  • FIFA 20 Xbox One/ PS4 – 310 lei
  • FIFA 20 Champions Edition – 380
  • FIFA 20 Ultimate Edition – 480 lei
  • FIFA 20 PC – 260 lei
  • FIFA 20 Nintendo Switch – 240 lei

Un review la acest joc va veni peste câteva zile, timp în care vom testa toate caracteristicile, fie ele bune, rele, noi ne vom da cu părerea şi vom oferi cititorilor o părere de la persoane ce au jucat acest joc încă din 2006. Mai ştiţi FIFA 07? Probabil a fost cel mai popular, la timpul lui fiind o capodoperă.

Ce mai avem nou în FIFA?

Deocamdată ştim din trailer de modul Volta, un fel de FIFA Street ce este disponibil în momentul de faţă doar pe console, acum în 2020, este disponibil şi pe PC, de asemenea pentru tarişoara noastră este foarte important să menţionăm că Liga 1 a fost inclusă, ce-i drept nu toată liga, însă mai toate echipele, cele importante în principal

Etichete

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asemantor
Close
Back to top button
Close