FIFA 20
FIFA 20

FIFA 20 a fost lansat pe data de 27 septembrie, şi ştiu că a fost oferit în mod gratuit pentru 10 ore prin Origin Acces, însă am aştept să îl achiziţionez şi să îl testez aşa cum se cuvine, am aşteptat şi primul update, pentru că e normal să mai existe câteva greşeli iar acest review să însemne pentru dumneavoastră o sursă de inspiraţie atunci când vine vorba de achiziţionarea acestui joc fie el, fie PES 2020.

Pentru ca acest review sa fie posibil am fost sponsorizati cu FIFA 20 de pe site-ul: GAMIVO.COM, recomand cu incredere sa cumparati FIFA 20 de pe acest site.

Începem prin a spune data de lansare, ştiuta deja de toţi, 27 septembrie 2019, iar astăzi voi vorbi despre schimbările şi modurile noi aduse în acest joc, şi ne vom da şi o părere la sfârşit dacă se merită sau nu.

Despre preţ, am mai vorbit deja în acest articol, costa destul de mult, dar dacă eşti un gamer pe partea aceasta a fotbalului, etc. Sincer o dată pe an se merită aceşti bani, chiar dacă PES 20 este mai ieftin, vom vorbi în viitor şi despre acest joc.

FIFA 20 şi modul VOLTA

Începem prin a lauda modul VOLTA care este cu adevărat ceva nou şi bun în FIFA 20, în trecut acest mod era sub formă de FIFA Street şi era disponibil decât pe PlayStation şi XBox, fiind un fan al PC-urilor nu m-am gândit niciodată să îmi cumpăr o consolă pentru un joc însă am încercat din mii şi mii de încercări să îmi fac PC-ul să îmi ruleze acest joc. Vremuri de demult în care nici nu visam că FIFA va adaugă acest mod pe PC-uri, mai ales după ce am văzut că nu se mai continua serial de pe console.

FIFA 20 VOLTA
FIFA 20 VOLTA

Modul VOLTA este unul dintre atu-urile acestui joc, pur şi simplu îţi vine să îl cumperi pentru acest joc, în rest, ei bine, nu prea avem motive clare de a cumpăra acest joc, trebuie să fim şi sinceri până la urmă…

Acest mod este exact cum am şi spus, un fel de FIFA Street, îţi alegi jucătorii dintr-o echipă, poţi juca şi cu fete, desigur. Şi ai mai multe moduri, Poți să alegi 3v3 Rush (fără portari), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 sau Professional Futsal. Poți să adaptezi terenul pe care se joacă.

FIFA 20 Ultimate Team

Ca şi până acum Ultimate Team este cel mai popular mod din FIFA 20, din păcate nu oferă un avantaj pentru cine vrea să îşi facă o carieră adevărat, pentru că în fiecare an trebuie să o iei de la 0…. Nu este pentru mine acest mod aşa că nu vă pot oferi foarte multe informaţii despre el, am citit, am jucat un pic şi vă pot spune ce aduce nou, dar din partea mea nu înseamnă un plus atât timp cât este de la început stricat.

FIFA a introdus obiectivele sezonului, un mod nou pentru a te face să câştigi mai repede experienţa şi bani în ultimate team, vei avea obiectivele zilnice, săptămânale, de sezon și dinamice, ca să câștigi recompense și să-ți faci lotul.

Jocurile amicale nu vor mai necesita contracte şi alte prostii, da, exact, acest lucru se întâmplă abia acum. Aveam un prieten înfocat pe treabă cu UT, şi îşi pierdea toate contractele pentru a juca cu mine, era deranjant.

Cam acesta este şi Ultimate Team, deocamdată este unul dintre cele mai populare şi bune moduri din fifa, m-aş apuca şi eu de el dacă aş ştii că toată munca mea nu se duce naiba peste un an.

FIFA 20 GamePlay

La modul cariera nu avem foarte multe noutăţi, cel puţin nu am găsit eu până acum, dacă apare ceva am să vă prezint în continuare.

Ca şi noutăţi în joc avem un control mai bun al mângâi, fundaşi sunt puţin mai inteligenţi, skill-urile se fac mai uşor iar AI-ul, după cum spun şi cei de la FIFA pe pagina lor oficială despre FIFA 20 este îmbunătăţit.

Jocul într-adevăr se mişca mai bine grafica însă nu are nici o schimbare, nu este o schimbare majoră însă este bine-venită, mai avem şi comentariul schimbat însă şi acesta intră la lucruri nefolositoare cu adevărat.

Liga 1 în FIFA 20

Nu aveam cum să nu menţionez acest lucru vând în vedere tot tam tam-ul făcut, da, LIGA 1 este prezentă în FIFA 20, FCSB fiind cea mai puternică echipa din cele româneşti. Mulţumim FIFA şi băieţilor de la EA România, pun pariu că aceştia au pus greu umărul la muncă pentru a băga o ligă pentru atât de slabă.

Concluzia?

Da, avem, şi bineînţeles FIFA 20 merita cumpărat dacă eşti fân, dacă nu nici nu se pune problema pentru doar 2/3 meciuri să îţi dai banii.

PES 2020 este bun, însă nu mai bun decât FIFA şi aleg FIFA 20, o să fac un review şi la PES 2020, apoi o comparaţie cu aceste două jocuri.

Sper să alegeţi bine şi să fiţi mulţumiţi de alegerile făcute, spor la joc!

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.