FIFA 23 și alte 7 jocuri ajung pe Xbox Game Pass până la finalul lui mai 2023

Marian Ciobanu
Xbox Game Pass

Microsoft a anunțat că în curând vor fi disponibile pe Xbox Game Pass opt jocuri noi, printre care și FIFA 23, cel mai nou joc de fotbal creat de EA Sports. De asemenea, abonații vor putea juca și alte jocuri, precum Planet of Lana, Cassette Beats, Eastern Exorcist, GhostLore, Massive Chalice, Railway Empire 2 și Chicory: A Colorful Tale.

- Publicitate -

FIFA 23 este un joc de fotbal care este disponibil atât pentru console, cât și pentru PC și este considerat unul dintre cele mai bune jocuri de fotbal de pe piață. În plus, jocul oferit prin EA Play este cel mai nou joc din seria FIFA, deoarece se pare că există o problemă cu numele, astfel încât următoarele jocuri se vor numi EA Sport FC.

Xbox Game Pass

Pentru cei care caută un joc de aventură, Planet of Lana este alegerea perfectă. Jocul oferă o experiență onirică, plină de enigme, care urmărește povestea unei fete pe nume Lana și a companionului ei, Mui, în căutarea unui loc sigur într-o lume stranie și magică.

Cassette Beats este un joc care aduce aminte de seria Pokemon și este perfect pentru fanii jocurilor de colecție de monștri. Jocul este diferit de celelalte jocuri de acest gen prin faptul că oferă posibilitatea de a fuziona monștri, creând astfel creaturi unice.

Eastern Exorcist și GhostLore sunt jocuri interesante pentru cei care sunt interesați de jocuri de acțiune și aventură. În timp ce Eastern Exorcist este un joc de luptă în care jucătorii trebuie să înfrunte demoni, GhostLore este un joc de aventură care oferă o experiență unică prin intermediul unei povești pline de mistere.

Railway Empire 2 este un joc de strategie care îi va atrage pe cei interesați de construcția de căi ferate și dezvoltarea unor afaceri de succes în acest domeniu. Jocul este disponibil atât pentru console, cât și pentru PC și este perfect pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de planificare a afacerilor.

Chicory: A Colorful Tale este un joc plin de culoare și de aventuri și este perfect pentru cei care doresc să experimenteze o lume magică și plină de culoare.

Xbox Game Pass oferă o varietate de jocuri pentru toți abonații săi și cu siguranță va fi un bun punct de plecare pentru cei care doresc să își îmbunătățească abilitățile de joc sau să își petreacă timpul liber într-o lume magică și plină de aventuri.

Etichetat:
Distribuie acest articol
By Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *