DivertismentCinci filme de Crăciun pe Netflix...

Cinci filme de Crăciun pe Netflix pentru a vă pregăti pentru această perioadă a anului

Cinci filme de Crăciun pe Netflix. Filmele clasice de Crăciun sunt o parte din Ajunul Crăciunului și Anului Nou. Nimeni nu știe exact de ce, dar dintr-o dată filmele pe care nu le-am suporta în altă perioadă a anului devin îndrăznețe din cauza datei. De la poveștile pe care le cunoaștem în copilărie, până la clasicele reinventate, adevărul este că vizionarea filmelor de Crăciun este o parte esențială a unei sărbători bune. Și datorită capacității marilor priviri la bunătate, visurile și speranța, sunt mai pertinente ca niciodată în cele mai îndrăgite întâlniri. Din acest motiv, filmele de Crăciun de pe Netflix sunt deja mai mult decât interesante și cu atât mai mult acum că aceasta perioada se apropie din ce în ce mai mult.

- Publicitate-

Chiar dacă nu ești un iubitor al acestui subgen sau nu ești foarte pasionat de sărbătoare. În cele din urmă, marea majoritate dintre noi încheie ziua de Crăciun și Revelion în fața televizorului. Mult mai mult astăzi când platformele oferă o colecție nesfârșită de clasice și premiere pentru toate gusturile.

Și marile sărbători sunt la o lună distanță, moment numai bun pentru a începe să decizi care va fi maratonul tău perfect Netflix, în special, vă oferă posibilitatea de a vă bucura de hituri, clasice și noi completări la lunga listă de filme din acest sub-gen . Un omagiu adus iubitorilor de final fericit cu un context de Crăciun, împăcări și, de asemenea, poveștile clasice pe care toată lumea le iubește. Pentru a vă scuti de muncă, vă lăsăm o listă rapidă de filme pe care le puteți vedea chiar acum în catalog.

Cinci filme de Crăciun pe Netflix

48 Christmas Wishes

Lucrurile pot deveni haotice la Polul Nord pe măsură ce se apropie Crăciunul. Mai ales când doi spiriduși neglijenți și stângaci sunt pe cale să strice această perioadă a anului aproape fără să vrea. În 48 de ore vor trebui să îndrepte situatia care amenință cea mai fericită noapte pentru copiii lumii. De asemenea, vor trebui să învețe despre semnificația unei nopti care amintește dragostea, solidaritatea și bunătatea.

I’ll Be Home For Christmas

Jackie (Mena Suvari) este asistent juridic cu o cantitate suficientă de ambiție și vise. De asemenea, este o mamă dedicată și cu cele mai bune intenții de a petrece cel mai distractiv Crăciun cu fiica ei Gracie (Giselle Eisenberg). Dar, în mijlocul planurilor, totul se va prăbuși când tatăl său va sosi să se alăture sărbătorii . Noutatea? Nimeni nu l-a invitat pe acest om la o întâlnire atât de specială.

„The Grinch” (versiunea 2000)

Cel mai verde și mai morocănos vecin al Who Villa ia foarte rău frustrarea de a fi exclus de la splendidele sărbători de Crăciun ale orașului. Sau, mai degrabă, s-a exclus din cauza unui trecut dureros. Dar toate acestea vor trece pe bancheta din spate când Grinchul va decide că a sosit momentul să facă dreptate? Când va izbucni haosul, Who Villa se va trezi în noaptea de Crăciun cu o nouă poveste de spus.

Bazat pe lucrarea îndrăgită a doctorului Seuss, este și o colecție de decizii curioase . Interpretat de Jim Carrey, Grinchul devine un răufăcător în căutarea mântuirii. Iar orașul fericit de la picioarele tale nu va fi atât de idilic pe cât pare.

Cronicile Crăciunului (I și II)

Într-o zi, Moș Crăciun s-a prăbușit cu sania (considerabil de spectaculoasă) spre surprinderea a doi frați cu inima frântă. Și ce a început ca un accident aparent, va ajunge să fie cea mai mare lecție de dragoste de familie. În cea de-a doua ediție a acestui film de Crăciun Netflix , Moș Crăciun se întoarce cu mai multe povești de spus și soția sa splendidă ca secundă la comandă.

Nimic din toate acestea nu este suficient pentru tine? Două fapte pe care le vei iubi. Acest Moș Crăciun din nou mileniu este interpretat de Kurt Russell, care emană carisma în fiecare zâmbet. Și în a doua parte, vine în compania soției sale, Goldie Hawn. Încă nu sunteți foarte convins? Regizorul este Chris Columbus, omul care l-a adus pe Harry Potter în lumea cinematografiei.

The Princess Switch

În ultimii cinci ani, și cu ajutorul filmelor de Crăciun Netflix, Vanessa Hudgens a devenit regina streamingului de filme de Crăciun. Și totul a început când a jucat rolul unui patiser cu o asemănare ciudată cu o prințesă moștenitoare. Când decid să-și dea o învârtire vieții în mijlocul Crăciunului, totul se va transforma într-un haos delicios, ornat cu prăjitură și zâmbete.

Aceasta a fost recomandarea noastra pentru filme de Crăciun pe Netflix, asteptam cu nerabdare si alte sugestii de la voi in rubrica de comentarii!

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending