Filme

Cele mai bune filme de Craciun 2019

Filme de Craciun si de vancata de iarna sunt prezentate in acest articol, cele mai bune filme de Craciun pe care le puteti viziona singuri, impreuna cu familia, prietena sau prietenii.

Ne apropiem cu pasi repezi de Craciun iar foarte multi cautam sa intram in aceasta atmosfera cu filme bune, chiar seriale si alte emisiuni ce ne vor duce intr-o poveste frumoasa. Echipa geeki a pregatit pentru dumneavoastra cele mai bune filme de craciun, incepand cu anul 2019. Am ales pentru dumneavoastra filme bune de Craciun, filme noi ce au fost rulate sau vor fi rulate anul acesta sau cel mult anul trecut, pentru ca cu siguranta v-ati saturat sa vedeti aceleasi filme in fiecare an. Cu tine vorbesc Pro Tv, care in fiecare an ne livrezi “Singur Acasa”. Bineinteles, nu este un lucru pe care sa il insuportam, si a devenit traditie transmisia seriei de filme “Home Alone”.

Cele mai bune filme de Craciun in 2019

1. Klaus

filme de craciun
filme de craciun

Klaus este un film de comedie spaniol animat, de Crăciun din 2019, scris și regizat de Sergio Pablos în debutul său regizoral, produs de SPA Studios cu sprijin Aniventure și distribuit de Netflix ca primul lungmetraj animat original. Co-scris de Zach Lewis și Jim Mahoney, vedetele filmului sunt Jason Schwartzman, J. K. Simmons, Rashida Jones și Joan Cusack. Servind ca o poveste de origine fictivă pentru mitul lui Moș Crăciun, complotul se învârte în jurul unui poștaș aflat într-un oraș din nord, care se împrietenește cu un producător de jucării (Klaus).

2. Noelle

filme de craciun
filme de craciun

Noelle este un film de comedie de Crăciun american de aventură si fantastic din 2019, produs de Walt Disney Pictures. Este regizat și scris de Marc Lawrence. Filmul o are pe Anna Kendrick în rolul lui Noelle Kringle, fiica lui Moș Crăciun. De asemenea, joacă Bill Hader, Kingsley Ben-Adir, Billy Eichner, Julie Hagerty și Shirley MacLaine.

A fost lansat pe 12 noiembrie 2019, de Disney +.

3. Last Christmas

filme de craciun
filme de craciun

Last Christmas este un film de comedie romantică din 2019 regizat de Paul Feig și scris de Bryony Kimmings și Emma Thompson, care au co-scris povestea împreună cu soțul ei, Greg Wise. Pe baza melodiei cu același nume, filmul o are pe Emilia Clarke ca o lucrătoare intr-un magazin de Crăciun, care formează o relație cu un bărbat misterios (Henry Golding); Thompson și Michelle Yeoh sunt, de asemenea, vedete prezente in acest film.

4. Let It Snow

filme
filme

Let It Snow este un film american de comedie romantică de Crăciun regizat de Luke Snellin dintr-un scenariu de Kay Cannon, Victoria Strouse și Laura Solon, bazat pe un roman pentru adulți cu același nume de Maureen Johnson, John Green și Lauren Myracle. Isabelle Nuru Dayne a fost producător executiv.

A fost lansat pe 8 noiembrie 2019, de Netflix.

5. Holiday in the Wild

craciun
Craciun

Holiday in the Wild este un film american de comedie romantică de Crăciun din 2019 regizat de Ernie Barbarash dintr-un scenariu de Neal Dobrofsky și Tippi Dobrofsky. In film joaca Rob Lowe, și Kristin Davis.

Filmul a fost lansat pe 1 noiembrie 2019, de Netflix.

Alte topuri de filme:

  1. Cele mai bune filme
  2. Cele mai bune seriale
  3. Cele mai bune filme de comedie

Acestea sunt filmele noastre recomandate de Craciun. Daca doriti sa completati lista sau sa intrati in discutie pe aceasta tema va asteptam la rubrica de comentarii.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *