Cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile: Top filme bune de dragoste

Cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile? Daca asta cauti am pregatit pentru tine un top filme bune de dragoste, nu ne-am orientat spre o clasare pe ani, ce am clasat 30 de filme ce ne plac foarte mult, de asemenea, te asteptam la rubrica de comentarii cu sugestiile tale pentru filme de dragoste, cu siguranta topul nostru poate este subiectiv pentru unii utilizatori asa ca asteptam si parerile voastre.

Cu siguranță vă va plăcea această selecție. Unele pot fi clasice, totusi, continuă să ne emoționeze și, prin urmare, cunoaștem cele mai frumoase citate de dragoste din acestea!

Pride and Prejudice

Pride and Prejudice

În Anglia, la sfârșitul secolului al XVII-lea, 5 surori au fost crescute de mama lor, care avea ca scop ca fiicele ei să-și găsească soțul perfect. Elizabeth (Lizzy), una dintre fiice, nu tânjește după asta și gândește foarte diferit de mama ei. Dar când domnul Darcy intră în viața lor, lucrurile devin mai complicate… Emoția, sentimentele și surprizele care se nasc, o ating pe Lizzy în inimă și asta în ciuda mândriei ei. Celor dintre voi care nu ați văzut încă acest film va va plăcea! Acesta fiind unul dintre cele mai bune filme de dragoste.

The Notebook

The Notebook

De la începutul filmului, tonul este dat. Începe cu un bătrân (Noah) care citește câteva notițe dintr-o carte dedicată lui Allie, iubirea lui nemuritoare. Încetul cu încetul povestește cum s-au cunoscut, drama despărțirii lor și lupta lor de a rămâne împreună în ciuda tuturor… Dragostea este mai puternică decât orice și o vei vedea în acest film de dragoste! Nu ratati acest film de dragoste!

P.S. I Love You

P.S. I Love You

Holly și Gerry sunt îndrăgostiți de la facultate și sunt cu atât mai fericiți cu cât au știut întotdeauna că sunt sufletul pereche unul celuilalt. Cei doi se completează perfect, dar se întâmplă ceva de neimaginat: Gerry moare. La câteva luni după dispariția ei, Holly primește surprize în cutia ei poștală… Semnat Gerry.

The Fault in Our Stars

The Fault in Our Stars

Acest film a fost unul dintre cele mai apreciate de public pentru că este impregnat de o emoție rară. Un simplu „OK” care se transformă într-un „pe viață” Hazel Grace suferă de cancer pulmonar de la 16 ani, dar într-o zi o întâlnește pe iubirea vieții ei: Augustus Waters. Cei doi s-au întâlnit într-un grup de sprijin pentru copiii bolnavi de cancer și încetul cu încetul, Augustus dă un nou sens vieții sale. Unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste adolescentine.

Moulin Rouge

Moulin Rouge

Un clasic care nu trebuie ratat. O poveste de dragoste între Christian, un artist boem, și Satine, o mare cântăreață Moulin Rouge. Un loc mitic -Paris-, multe drame, vise, muzică plină de viață și o atmosferă reală: acestea sunt ingredientele acestui film magnific al lui Baz Luhrmann.

Sex & The City

Sex & The City

Suntem încântați să găsim fashionista noastră preferată! Carrie Bradshaw a revenit în această primă ediție din Sex and the City. Într-o relație cu Mr Big, nunta se apropie… La fel și îndoielile! Un film care pare un episod prelungit, cu multa placere si nostalgie!

About Time

About Time

Este povestea lui Tim Lake, un tânăr care are puterea de a călători în timp, ca toți bărbații din familia sa. Pentru ca dorințele sale să devină realitate, tânărul trebuie pur și simplu să se gândească foarte mult la asta. Așa o întâlnește pe frumoasa Maria, în ajunul Anului Nou… Unul dintre cele mai bune filme de dragoste.

Titanic

Titanic

Un alt clasic pe care l-am văzut de cel puțin 100 de ori! Este filmul pe care nu ne obosim să-l vedem… și să-l revedem! Acest moment în care Jack și Rose își întâlnesc privirea te face să vrei cu adevărat să ai pentru draga noastră aceeași dragoste, sinceră, pasională și romantică. Evident, finalul, îl știm, dar cel mai important este această întâlnire între două ființe căreia i se opune totul!

Moonrise Kingdom

Moonrise Kingdom

Moonrise Kingdom are loc în anii șaizeci. Suzy și Sam, doi copii, fac un pact: vor fugi împreună. Familiile lor, îngrijorate să-i vadă dispărând, încep să-i caute. Reapar vechile relații, secrete și resentimente între personaje… Dar mai presus de toate, dragostea a doi copii!

Sweet November

Sweet November

Este o poveste de dragoste între două lumi, două universuri care se întâlnesc. Eroul este un publicist de succes, în timp ce eroina este o fată cam pierdută. Nelson și Sara se întâlnesc în timpul unui examen pentru a-și relua permisul de conducere. El decide să o copieze, dar supraveghetorul, crezând că ea este cea care a înșelat, o descalifica. Tânăra încearcă să afle unde locuiește barbatul…

Dear John

Dear John

John Tyree, soldat al Forțelor Speciale, merge să-și viziteze tatăl în concediu. Savannah Curtis este studentă. Cei doi se întâlnesc la o petrecere pe plajă și dragostea la prima vedere este instantanee. După două săptămâni petrecute împreună, John trebuie să se întoarcă cu Forțele Speciale și Savannah, la Universitate. Ei promit să-și scrie unul altuia și să-și continue povestea de dragoste de la distanță…

A Walk to Remember

A Walk to Remember

Este povestea unui băiat rău care se îndrăgostește de o fată pe cât de înțeleaptă, pe atât de perfectă, care ascunde un secret greu. Un clasic de care nu ne săturam și care stârnește mereu atât de multă emoție…

The Lake House

he Lake House

În 2006, dr. Kate Forster a părăsit frumoasa casă din lac în care a trăit și a iubit. Ea lasă o scrisoare în cutia poștală prin care îi cere noului chiriaș să-și trimită corespondența la noua ei adresă și îi spune că amprentele labelor care pătează debarcaderul și pragul casei erau deja acolo înainte ca ea să se mute. Arhitectul Alex Wyler ajunge la această casă și găsește scrisoarea lui Kate. Are un șoc: casa este murdară, prăfuită și nu seamănă deloc cu imaginea pe care o avea despre ea. În plus, nu vede nici cea mai mică urmă de labe…

Letters to Juliet

Letters to Juliet

Sophie, o tânără americană care lucrează pentru o revistă din New York, pleacă într-o călătorie la Verona împreună cu logodnicul ei Victor, care este pe cale să-și deschidă restaurantul italian în Manhattan. Sophie profită de această ședere pentru a cunoaște puțin mai mult Verona. Acolo, descoperă casa Juliettei unde sute de tineri vin să ceară ajutor și sfaturi despre dragoste. Acolo, Sophie dă peste o scrisoare veche de 50 de ani și decide să-i răspundă…

The Lucky One

The Lucky One

Logan Thibault, un sergent din marina nord-americană, găsește o fotografie în deșert, Irak. Pe ea, o tânără femeie zâmbitoare. Îl strecoară în buzunar, fără să știe de ce…

Remember me

Remember me

Tyler este un băiat rebel care locuiește în New York City și are o relație complicată cu familia sa. O schimbare reală are loc atunci când o întâlnește pe Ally. Tyler începe cu o nuvelă, dar veselia și felul de a fi al lui Ally îl captivează. El ajunge să se îndrăgostească de ea…

Leap Year

Leap Year

Obosită să aștepte cererea în căsătorie a iubitului ei, Anna decide să inverseze rolurile și să-și ceară iubitul să se căsătorească ea însăși. Americanul intenționează să profite de o tradiție irlandeză pentru a o face… Dar nimic nu va merge așa cum a fost planificat!

The Vow

The Vow

Este povestea unui cuplu extrem de îndrăgostit. Într-o zi, îndrăgostiții au un accident de mașină. Din cauza unui șoc la cap, Paige intră în comă. Ea ajunge să se trezească fără nici cea mai mică amintire despre Leo, cealaltă jumătate a ei. Tânărul disperat se vede, așadar, obligat să-l recâștige pe cel iubit…

Charlie St. Cloud

Charlie St. Cloud

Charlie St. Cloud este bântuit de moartea fratelui său, pentru care se simte responsabil. Un gardian de cimitir, el își „vede” fratele în fiecare zi. O altă întâlnire îi complică și mai mult viața… Tess, o fostă colegă de clasă care a murit, apare brusc în viața ei. Este ea reală?

Perdona si te llamo Amor

Perdona si te llamo Amor

Alex este un publicist de aproape patruzeci de ani foarte fericit și Nikki, o fată de 17 ani plină de vise și idealuri. Se întâlnesc la un colț de stradă și din acel moment întreaga lume a lui Alex ia o nouă întorsătură. Un film care ne arată frumusețea iubirii în ciuda diferenței de vârstă…

One Day

One Day

Emma și Dexter se cunosc din seara de la facultate. Își petrec noaptea împreună și în cele din urmă decid să rămână prieteni. Timp de 20 de ani, se vor iubi, se vor sfâșia, se vor găsi…Puteti nota acest filme ca unul dintre cele mai bune filme de dragoste.

500 Days of Summer

Days of Summer

Tom este un băiat care crede că dragostea vine într-un mod predestinat și magic, crede Summer… exact opusul. În timp ce totul pare să li se opună, în cele din urmă își dau seama că au multe în comun. O poveste mai mult decât emoționantă: o poveste despre dragoste și nu o poveste de dragoste.

Ten Things I Hate About You

Ten Things I Hate About You

Blanche este fata populară pe care toată lumea vrea să se întâlnească. Kat, sora lui mai mare, este exact opusul. Cameron se îndrăgostește de Blanche, dar lucrurile se complică pentru că Blanche va ieși cu el doar când Kat va găsi și ea pe cineva… Tânărul îndrăgostit decide apoi să-l angajeze pe Pat, un băiat rău, ca să poată ieși cu Kat…

La La Land

La La Land

Mia, actriță în devenire, conduce audițiile. Sebastian, pasionat de jazz, susține concerte în locuri ponosite. Când se întâlnesc, este dragoste la prima vedere. Va supraviețui iubirea lor la Hollywood?

Me before you

Me before you

Unul dintre cele mai bune filme de dragoste preferate de noi. Louisa și Will nu au nimic în comun și totuși… Când tânăra plină de viață va ajunge în viața lui Will, totul se va schimba! Oare tânărul paralizat care nu se mai bucură de viață își va recăpăta puterea de a iubi?

The Holiday

The Holiday

Totul a început cu un schimb de apartamente între o englezoaică și o americancă care dorește să petreacă o vacanță liniștită, departe de bărbați și de dezamăgirile pe care le generează. Dar a fost fără a conta pe întâlnirile improvizate care vor face din aceste sărbători începutul unor povești frumoase… Între peisaje magnifice și turnare cu ceapă mică (Cameron Diaz, Kate Winslet și Jude Law doar atât!), acesta este filmul de dragoste care te face sa pleci in vacanta foarte repede!

A United Kingdom

A United Kingdom

Povestea adevărată a unei iubiri căreia totul se opune între tânărul rege al Bostwanei și un londonez de 24 de ani. Împreună vor trebui să conteste legile engleze și africane, familiile lor și dictatele apartheidului. Dragostea lor depășind toate obstacolele a ajutat la schimbarea viitorului țării și a inspirat întreaga lume.

God’s Own Country

God’s Own Country

Johnny este un tânăr fermier care duce o viață foarte grea ca fermier în peisajul rece și sterp din Yorkshire. Bunica lui și tatăl său bolnav și cu dizabilități contează pe el pentru a preveni prăbușirea fermei. Într-o zi, un muncitor sezonier român este angajat să-l ajute, ceea ce va aduce în Johnny un amestec de emoții necunoscute și noi, care se aprinde pe măsură ce se preda iubirii.

Call Me By Your Name

Call Me By Your Name

Elio este un tânăr învățat dintr-o familie sofisticată și intelectuală. Deși matur pentru vârsta lui, el păstrează o anumită candoare când vine vorba de chestiuni de dragoste. Când un american atrăgător ajunge în vila în care își petrece vara anului 83 pentru a lucra cu tatăl său, Elio va descoperi trezirea dorinței, în acest peisaj rural italian care îi va schimba viața pentru totdeauna. Filme dragoste bune.

The Promise

The Promise

În 1914, când războiul amenință să izbucnească și Imperiul Otoman se prăbușește, Michael, un tânăr student armean la medicină, și Chris, un fotograf reporter american, s-au îndrăgostit de aceeași femeie, Ana, și concurează pentru favoruri. Pasiunea romantică se amestecă cu intriga istorică care povestește masacrul armenilor.

Poate veti fi interesati si de:

Cele mai bune filme

Cele mai bune filme netflix

Cele mai bune seriale

Cele mai bune seriale netflix

Acesta este topul nostru de filme de dragoste, nu uitati ca ne puteti recomanda si voi filme de dragoste in rubrica de comentarii.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *