365 de zile
365 de zile

365 de zile a reușit să rămână în top 10 filme Netflix , de la debutul său pe platformă. Totuși, acest lucru nu înseamnă că filmul este unanim în rândul abonaților gigantului de streaming .

Când filmul porno soft polonez a debutat, a provocat controverse în rândul utilizatorilor Netflix. Acum, o petiție solicită companiei să scoată filmul din catalogul său, pentru ca se promoveaza acte de abuz sexual și sindromul Stockholm.

Vezi și: 365 de zile / 365 Days noul film netflix creeaza controverse

În prezent, petiția creată pe Change.com tocmai a trecut de 71.000 de semnături, cu toate acestea, Netflix nu a comentat încă cazul.

În ciuda controversei, totul indică faptul că filmul ar trebui să aibe o continuare în curând. La sfârșitul lunii iunie, protagonista Anna-Maria Sieklucka a declarat că planurile pentru următorul film sunt deja în desfășurare, iar producția ar trebui să înceapă imediat ce este sigur sa se reuneasca, avand in vedere pandemia.

Citește și: 365 de zile 2: Noul film Netflix va avea o continuare?

365 de zile ( 365 Dni , în original) se bazează pe romanul scriitorului polonez Blanka Lipinska. Filmul spune povestea Laurei Biel, o tânără care călătorește în Sicilia în vacanță alături de iubitul ei. Ea ajunge să fie răpită de Massimo, un membru al mafiei locale, care va încerca să facă orice pentru ca Laura să se îndrăgostească de el în timp ce o ține captivă timp de 365 de zile.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.