Finala UEFA Champions League – unde se poate vedea live și online gratis

Finala UEFA Champions League - unde se poate vedea live și online gratis
Finala UEFA Champions League – unde se poate vedea live și online gratis

Finala Champions League are în această duminică seară, după două semifinale care ne-au ținut în suspans. De la ora 21:00, fanii fotbalului vor putea urmări atât la TV cât și online meciul PSG Bayern Munchen. Va putea clubul lui Neymar să reproducă jocul din ultimul său meci?

De la ora 21:00, puteți urmări live PSG – Bayern Munchen pe orice canal de sport. Ca și meciurile anterioare din Champions League, această finală este transmisă în direct pe TV în HD cât și pe internet.

Pentru a accesa Digi Sport, ai nevoie doar de câteva secunde, astfel încât nu există riscul de a pierde începutul meciului. Puteți urmări apoi streamingul PSG – Bayern Munchen de pe mai multe dispozitive precum telefon, computer sau tabletă. Trebuie să accesați website-ul online fie puteți opta pentru descărcarea aplicație, unde e nevoie să creați un cont și să confirmați înregistrarea, ca mai apoi să vă conectați.

Vă puteți dezabona oricând doriți. În mod alternativ, puteți urmări streaming-ul PSG – Bayern Munchen, precum și jocurile sezonului viitor – toate în direct HD și legal. Meciul din această duminică seară este și pe Digi Sport 1 și Digi 4K sau pe Digi Online.

Vezi live Finala UEFA Champions League PSG – Bayern din străinătate

Dacă nu sunteți din România, nu vă faceți griji: este posibil să accesați streamingul PSG – Bayern Munchen fără probmele. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să intrați pe linkul menționat mai sus sau să căutați pe Google “Digi Sport Live”.

Citeste si:  Bonete si costume medicale

PSG – Bayern Munchen, un meci plin de acțiune

Această finală a Champions League online este așteptată cu nerăbdare de fanii fotbalului. Și dintr-un motiv întemeiat, meciul difuzat în streaming PSG – Bayern Munchen evidențiază clubul parizian care are ocazia să câștige finala unei competiții care a fost câștigată o singură dată de un francez: OM al Boli în 1993. Parizienii sunt la porțile acestui prestigios titlu după ce au câștigat meciul cu RB Leipzig, un duel în care echipa lui Tuchel a marcat 3 goluri. Această seară poate fi ocazia perfectă pentru a aduce cupa acasă.

În final, PSG se confruntă cu Bayern Munchen, după o semifinală câștigată de clubul german împotriva OL 3-0. Prin urmare, nu vom avea o finală 100% franceză, ci mai degrabă un joc de fotbal între francezi și germani de peste 90 de minute. Această finală a Champions League și streamingul PSG – Bayern Munchen vor atrage o mulțime de oameni.

Cert este că cele două echipe care vor fi pe teren nu au parcurs același traseu în liga din anul acesta. La rândul său, PSG a câștigat golul Coupe de France 1 la 0 împotriva ASSE la finalul unui meci care a dus la expulzarea lui Loïc Perrin. Ca și acest meci, finala Champions League se va juca pe un stadion gol.

Citeste si:  7 motive să aștepți iPhone 8

Finala Champions League 2020 online gratuit

Pe Digi Sport puteți urmări orice meci de fotbal. Toate meciurile Champions League sunt transmise online, începând cu ora 21:00. Trebuie doar să-ți alegi dispozitivul și să porniți aplicația.

Această finală a Champions League cu PSG – Bayern Munchen promite să fie istorică.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Articolul anterior
Piel

Pixel 5 si Pixel 4a 5G: Google mizeaza pe 128 GB stocare

Articolul următor
c12460bec2bfc30a716e3b7a041

iPhone 12: Apple ar fi decis sa sacrifice bateria pentru a integra 5G

Postări Asemănatoare
accesorii auto 1
Citeste mai mult

Accesorii auto

În prezent,  proprietarii de mașini, fie că dețin un vehicul comercial ușor sau un autoturism, pot găsi pe…
Total
0
Share