Fitbit tocmai si-a dezvaluit bratara inteligenta, Fitbit Inspire 2. Atuul sau numarul 1 : autonomia generoasa. Alaturi de noile sale ceasuri inteligente, Fitbit Versa 3 si Fitbit Sense, specialistul in obiecte conectate a dezvaluit in egala masura o bratara inteligenta, Fitbit Inspire 2.

Designul se schimba foarte putin fata de Inspire si Inspire HR insa de notat este prezenta unui buton fizic in partea laterala. Inspire 2 se concentreaza asupra minutelor active pentru a oferi un obiectiv simplu de utilizat si usor pentru provocarile sportive de zi cu zi.

Datorita cardiografului, aceasta bratara inteligenta permite monitorizarea rtimului cardiac in timpul antrenamentului sportiv pentru a avea o idee cu privire la zona in care te afli (cardio, arderea de calorii) si pentru o monitorizare mai eficienta a starii de santate. Regasim panoplia de functii precum monitorizarea somnului, tracking-ul ciclului menstrual, o aplicatie de respiratie ghidata si, bineinteles, notificari pe smartphone.

Una din principalele ameliorari se refera la autonomie deoarece Fitbit Inspire 2 ofera numai putin de 10 zile de autonomie. Este rezistenta la apa, pana la 50 de metri adancime insa nu beneficiaza de un GPS dedicat. O imperechiere cu un smartphone este obligatorie pentru aceasta functie. Fitbit Inspire 2 va fi disponibila din aceasta toamna la un pret de 100 de euro.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.