Fitbit Inspire 2: pana la 10 zile de autonomie pentru aceasta bratara inteligenta

fitbit inspire 2 1200x675 1

Fitbit tocmai si-a dezvaluit bratara inteligenta, Fitbit Inspire 2. Atuul sau numarul 1 : autonomia generoasa. Alaturi de noile sale ceasuri inteligente, Fitbit Versa 3 si Fitbit Sense, specialistul in obiecte conectate a dezvaluit in egala masura o bratara inteligenta, Fitbit Inspire 2.

Designul se schimba foarte putin fata de Inspire si Inspire HR insa de notat este prezenta unui buton fizic in partea laterala. Inspire 2 se concentreaza asupra minutelor active pentru a oferi un obiectiv simplu de utilizat si usor pentru provocarile sportive de zi cu zi.

Datorita cardiografului, aceasta bratara inteligenta permite monitorizarea rtimului cardiac in timpul antrenamentului sportiv pentru a avea o idee cu privire la zona in care te afli (cardio, arderea de calorii) si pentru o monitorizare mai eficienta a starii de santate. Regasim panoplia de functii precum monitorizarea somnului, tracking-ul ciclului menstrual, o aplicatie de respiratie ghidata si, bineinteles, notificari pe smartphone.

Una din principalele ameliorari se refera la autonomie deoarece Fitbit Inspire 2 ofera numai putin de 10 zile de autonomie. Este rezistenta la apa, pana la 50 de metri adancime insa nu beneficiaza de un GPS dedicat. O imperechiere cu un smartphone este obligatorie pentru aceasta functie. Fitbit Inspire 2 va fi disponibila din aceasta toamna la un pret de 100 de euro.

Citeste si:  Este posibil ca Windows 10X să nu ajungă până în 2021
Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
samsung galaxy z fold 2 gorilla victus

Galaxy Z Fold 2: Samsung isi va proteja ecranul flexibil cu Corning Gorilla Victus

Next Article
the ps5 dualsense controller maintains ps4 dualshocks worst design decision feature

PS5: DualSense ar putea recunoaște automat jucătorii

Related Posts