Filme

Ford v Ferrari (Marea provocare: Le Mans ’66) subtitrat la cinema

Ford v Ferrari, tradus in romana Marea provocare: Le Mans ’66 este disponibil subtitrat la cinema, iar conform IMDB, in acest moment este unul dintre cele mai in voga filme pe care le puteti vedea la cinema.

Filmul Ford v Ferrari este unul de biografie, drama si actiune in care ne este prezentata povestea unui designer auto american Carroll Shelby și a șoferul Ken Miles care se luptă cu interferențele corporative, legile fizicii și demonii lor personali pentru a construi o mașină de curse revolutionara pentru Ford și să provoace Ferrari la cele 24 de ore din Le Mans în 1966.

Daca ajungi sa intelegi filmul vei ramane fara cuvinte, acesta este atat de bine povestit, filmat si pus cap la cap in cat vei vedea ca faptul ca este catalogat ca si documentar tot il face unul dintre cele mai bune filme cu masini din 2019.

Ford v Ferrari (Marea provocare: Le Mans ’66) subtitrat la cinema

In momentul acesta puteti vedea filmul la mai toate cinema-urile din Romania, acesta este subtitrat, ca si actori recunoscuti ii avem pe Matt Damon și Christian Bale care au castigat fiecare cate un premiu oscar. Acest film este bazat pe o poveste adevarata care a fost inspirata din viata cunoscutului Carroll Shelby (Damon), cunoscut foarte bine printre iubitorii de curse cu masini.

Topuri de filme:

  1. Cele mai bune filme
  2. Cele mai bune seriale
  3. Cele mai bune filme de comedie
  4. Cele mai bune filme de actiune
  5. Filme SF

Mai jos aveti trailer-ul acestui film, va asteptam la comentarii sa ne spuneti o parere despre acesta, voua cum vi s-a parut Marea provocare: Le Mans ’66?

Etichete

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close