Fortnite Capitolul 2
Fortnite Capitolul 2

Fortnite Capitolul 2 a fost lansat şi este disponibil acum, acest capitol 2 a fost urmat de sezonul 10, capitolul 1. Mapa din ultimul capitol a fost spulberată, finalul fiind unul dramatic cu o gaură neagră, chiar dacă nu am fost un fan al acestui joc, nu am putut scăpa de ştiri şi meme-uri cu privire la Fortnite, la felul în care s-a terminat acesta.

Capitolul 2 din Fortnite a fost lansat marţi, adică data la care scriu acest articol, aceasta lansare prezintă un upgrade uriaş al jocului, până în sezonul 10 din capitolul 1, toate sezoanele au avut un sfârşit dramatic, dar nici unul nu a fost pe bune, adică mapa să dispară şi aşa mai departe. Acum a fost pe bune, iar în locul unei mape ce a fost la bine şi la greu alături de jucători timp de 2 ani, acum avem o mapă mai elaborată şi după cum ne este prezentată de către cei de la Epic Games, o mapă mai bună pentru battle royale.

Fortnite Capitolul 2 va avea mapa de mai jos.

Fortnite Capitolul 2
Fortnite Capitolul 2

Sfarsitul capitolului 1 din Fortnite.

După o întârziere de o săptămână, evenimentul final al sezonului 10 a început pe 13 octombrie cu lansarea rachetei. Ca și evenimentul din sezonul 4, racheta a intrat într-o ruptură și s-a teleportat în jurul cerului pentru câteva secunde. Apoi, mai multe rachete au apărut pe cer și toate au intrat într-o singură fisură finală.

Apoi, rachetele au reapărut una câte una și s-au agățat într-o prăpastie sub meteoritul suspendat deasupra Depozitului de praf. Meteorul în sine a intrat în rupt la scurt timp, înainte de șase rachete și meteoritul a apărut deasupra Lacului Loot.

Un obstacol părea să absoarbă impactul meteorilor, dar se pare că nu a reușit. Explozia rezultată a împins jucătorii pe cer, apoi a s-a creat o gaură neagră care a aspirat literalmente totul în uitare.

Vedeti video-ul de mai jos.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.