Fortnite rulează acum la 90fps pe seria OnePlus 8 datorită unui nou parteneriat

Fortnite rulează la 90fps pe OnePlus 8

Lansarea jocului Fortnite pe dispozitivele Android a fost clar favorabilă Samsung. Datorită unui parteneriat cu această companie, câteva serii de telefoane au permis pre-acces utilizatorilor la joc. Ani de zile, a fost una dintre cele mai ușoare modalități prin care putea-i pune mâne pe el (în cazul dispozitivelor cu Android), deoarece era disponibil în Galaxy Store, însă nu și în Google Play Store (până la începutul anului 2020).

De data aceasta, Epic Games și-a găsit un nou partener, și anume OnePlus, iar ambele companii au anunțat că jocul de tip battle royale, free-to-play, primește suport pentru 90 de cadre pe secundă pe seria OnePlus 8. Acest lucru face ca ultimele telefoane flagship ale marelui brand să fie primele telefoane care acceptă funcția direct din setările Fortnite.

Interesant este că flagship-urile din 2017 de la OnePlus nu acceptă rularea Fortnite în 90fps, cu toate că sunt dispozitive care suportă 90Hz. În schimb, OnePlus spune că OnePlus 7, 7 Pro, 7T și 7T Pro pot rula de acum la 60fps complet, o capacitate care a debutat pe modelele iPhone 2018. De menționat, de asemenea, că OnePlus 8 Pro are un ecran de 120Hz, dar jocul nu profită din plin de asta.

Citeste si:  Păcănele cu fructe gratis - Informații, detalii despre joc și istoric

Pentru a oferi și mai mult entuziasm, OnePlus afirmă, de asemenea, că este mult mai ușor să instalezi Fortnite pe telefoanele lor începând cu seria OnePlus 6 în sus. Aplicația Game Space a companiei va oferi posibilitatea de instalare a jocului „printr- o singură atingere” a aplicației Epic Games, ceea ce ar trebui să ofere o experiență mult mai facilă și fără probleme. În timp ce Fortnite este în că foarte popular, cu toate că a trecut de perioada sa de glorie, Epic Games continuă să investească puternic în joc, transformându-l într-un spațiu social virtual plin cu tot felul de evenimente, care mai de care diferite, în funcție de sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
OnePlus Z cat costa specificatii 1

OnePlus va lansa în curând un smartphone convenabil

Articolul următor
SpaceX lansează astronautii NASA

SpaceX lanseaza astronauti NASA: Evenimentul este LIVE pe internet

Postări Asemănatoare
Total
0
Share