Galaxy A51 se lanseaza in Europa, pret, specificatii si informatii

Galaxy A51 a fost lansat acum cateva saptamani, iar mai nou il avem pe cale oficiala si in Europa. Acum telefonul ajunge în Europa, potrivit mai multor comunicate de presă ale diferitelor divizii europene Samsung. Prețul pentru Samsung Galaxy A51 pornește de la 370 €, dar devine ceva mai scump dacă doriți mai multă memorie.

In Europa clienti Samsung se pot indrepta catre mai multe parti pentru a achizitiona acest telefon, Francezi, spre exemplu, pot cumpara telefonul de pe Amazon, in Romania, prin comercianti deja consacrati. Telefonul cu camera în formă de L pornește de la 340 de euro și ajunge la 410 €, în funcție de ce versiune selectați – 4/64 GB sau 6/128 GB.

Potrivit informatiilor avute, in Olanda vor fi cele mai bune preturi de la lansare prin intermediul companiei Belsimpel. Varianta de 4/64 GB este redusă de la 369 € la 350 €, dar există si alte optiuni cu Vodafone, Tele2 sau T-mobile.

Fanii est-europeni ai companiei coreene ar trebui să se îndrepte către pietele din vest, deoarece par să aibă opțiuni mai bune decat la propriile magazine din tari. Telenor din Bulgaria oferă telefonul fără niciun plan pentru echivalentul a 430 € pentru telefonul 4/128 GB.

De asemenea puteti apela si la magazinele din Ucraina au ceea ce pare a fi cea mai bună ofertă din toate ofertele Galaxy A51 – telefonul este oferit în negru, albastru sau alb pentru doar 9.499 UAH, iar acest lucru este egal cu 350 € pentru opțiunea 6/128 GB.

Ca de obicei, prețurile vor scădea în câteva luni, astfel încât nu este absolut nicio grabă să obțineți telefonul în ziua lansării.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *