Galaxy A82 este din ce în ce mai aproape de a fi lansat pe piață!

Știm de anul trecut că Samsung intenționează să lanseze un succesor al lui Galaxy A80. Acesta este Galaxy A82. De fapt, săptămâna trecută acest dispozitiv a apărut prima dată în baza de date Geekbench, dezvăluind procesorul și sistemul de operare. Acum, Galaxy A82 5G este din ce în ce mai aproape de a ajunge pe piață, deoarece a primit certificarea Bluetooth.

Galaxy A82 este din ce în ce mai aproape de a fi lansat pe piață!

Galaxy A82 5G (SM-A826S) a fost găsit în baza de date SIG bluetooth. Acest dispozitiv are conectivitate Bluetooth 5.0 cu compatibilitate LE (Low Energy), așa cum este menționat pe site-ul web Sammobile. În rest, nu există mult mai multe știri

Ce se știe este că acest smartphone ajunge cu procesorul Snapdragon 855+.

Mulți sunt surprinși de prezența unui chipset vechi de la trei generații. Cu toate acestea, se crede că acest producător lucrează la mai multe variante ale smartphone-ului. Acestea fiind spuse, rămâne de văzut dacă toată lumea va avea același chipset.

Lista a mai dezvăluit că Galaxy A82 5G va avea cel puțin 6 GB RAM și va funcționa cu Android 11.

Acest smartphone va fi succesorul Galaxy A80 2019, care avea în interior Snapdragon 730. Acest echipament s-a remarcat în principal pentru un modul rotativ de cameră. De data aceasta, ar trebui să avem un design mai interesant.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *