Galaxy Buds 2 poate veni cu tehnologie activă de anulare a zgomotului

S-a zvonit că Galaxy Buds 2, succesorul Galaxy Buds +, va fi o versiune mai ieftina a lui Galaxy Buds Pro, dar conform noilor informații, acesta poate veni cu tehnologie activă de anulare a zgomotului.

Putem spune că gigantul sud-coreean Samsung este una dintre cele mai populare și de succes mărci din industria căștilor fără fir pe partea Android. Conform informațiilor primite, se pare că Samsung va face o mare favoare clienților cu succesorul Galaxy Buds +, popularele casti fără fir de anul trecut .

Poate veni cu anularea activă a zgomotului

Se credea că Galaxy Buds 2, care va continua succesul lui Galaxy Buds + și, într-un fel , este versiunea mai usoara a lui Galaxy Buds Pro și se scurge de luni de zile, nu va suporta anularea activă a zgomotului.

Galaxy Buds 2

În cea mai recentă postare a lui IceUnivers, cunoscut pentru sursele sale apropiate de Samsung, pe Twitter, vedem o bară de control care arată funcția activă de anulare a zgomotului pentru Galaxy Buds 2 conectată la aplicația Galaxy Wearable . Deși nu este sigur, această scurgere arată că Galaxy Buds 2 va veni cu tehnologie activă de anulare a zgomotului. Dacă aceste informații sunt corecte, Galaxy Buds 2 va fi al treilea dispozitiv Samsung care acceptă ANC în mai puțin de 2 ani , precedentele au fost Galaxy Buds Live și Galaxy Buds Pro.

Poate fi destul de ieftin

Galaxy Buds 2, care se așteaptă să aiba pretul între 149-169 USD la lansare, este destul de ambițios cu tehnologia ANC și aproape rivalizează cu Beats Studio Buds cu prețul său. Beats Studio Buds a fost lansat pentru 149 USD și avea ANC. Având în vedere că Airpod-urile standard sunt de 129 USD, Galaxy Buds 2 pare a fi o alternativă viabilă.

Se așteaptă ca Galaxy Buds 2 să debuteze în august cu anularea activă a zgomotului, driverele duale, calitatea sunetului proiectată de AKG și modul transparent.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *