Galaxy Buds Live, primele casti fara fir de la Samsung, cu reducere a zgomotului activ, sunt oficiale. Cu aceasta noua generatie de casti, constructorul sud-coreean ataca in mod direct castile AirPods Pro, castile true wireless de la Apple. Iata ce stim despre Galaxy Buds Live.
Miercuri, 5 august 2020, Samsung a dezvaluit mai multe informatii despre Gaalxy Buds Live, in timpul conferintei Unpacked, exclusiv online. Constructorul a dezvaluit in egala masura Galaxy Z Fold 2, un nou smartphone cu ecran pliabil, Galaxy Note 20 si Galaxy Watch 3.


Galaxy Buds Live sunt extrem de diferite fata de Galaxy Buds+ si primele modele Gaalxy Buds. Anul acesta, Samsung opteaza pentru un design in forma de fasole. Aceasta noua generatie profita de tehnologia de reducere a zgomotului activ. Concret, castile vor analiza sunetele din jur si vor difuza unde sonore inverse. Autonomia oferita este de pana la 8 ore daca tehnologia de reducere a zgomotului este dezactivata. Daca optiunea ramane activa, Samsung promite o autonomie de 5 ore.


Lansarea va avea loc pe data de 6 august la un pret de 189 euro. Variantele de culori sunt Mystic Bronze, Mystic Black si Mystic White. Ce parere ai despre aceasta noua generatie de casti de la Samsung?

Distribuie

Scrie ceva...