Galaxy Fit 2: Samsung promite trei saptamani de autonomie pentru aceasta bratara fitness

samsung galaxy fit 2

Cu ocazia conferintei « Life Unstoppable », Samsung si-a prezentat o noua bratara conectata orientata spre sport si fitness: Galaxy Fit 2. Principalul atu al acestui nou produs: permite pana la 3 saptamani de autonomie. Si asta, in ciuda integrarii unui nou ecran mult mai mare.

La fel ca si laptopurile, smartphone-urile si masinile electrice, accesoriile conectate au o problema comuna, autonomia. Este si cazul bratarilor fitness si a ceasurilor inteligente. Chiar daca acestea din urma ofera numeroase servicii suplimentare, nu se compara inca cu ceasurile traditionale. Insa, in ziua de azi, aceasta problema tinde sa se amelioreze. Astfel, autonomia a inceput sa ajunga de la o saptamana la doua saptamani, cum este si cazul lui Honor MagicWatch 2.

Iata un nou exemplu de autonomie generoasa cu Galaxy Fit 2. Samsung a prezentat aceasta bratara noua zilele acestea, cu ocazia conferintei Life Unstoppable. Galaxy Fit 2 este echipata cu o baterie de 159 mAh ceea ce inseamna ca este capabila sa ofere o autonomie de pana la trei saptamani. Doua saptamani daca folosesti intens aplicatiile de sport. Ecranul este AMOLED, de 1,1 inchi. Vor exista doua variante de culori, rosu si negru. Inca nu avem o data de lansare oficiala si un pret. Insa, in cel mai scurt timp Samsung va reveni cu noutati.

Citeste si:  iOS 14 si WatchOS 7: Cum se rezolva problema cu bateria
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
galaxy fold 2 samsung ventes

Galaxy Z Fold 2: Samsung spera sa vanda de doua ori mai multe smartphone-uri pliabile decat in 2019

Next Article
wiko

Wiko prezinta View 5 si View 5 Plus

Related Posts