Galaxy M32 este lansat de Samsung: Un smartphone cu autonomie uimitoare

Samsung a anunțat astăzi lansarea noului său smartphone, Galaxy M32. Noul model vine cu un display Super AMOLED de 90 Hz, o baterie de 6.000 mAh și un preț accesibil.

După cum era de așteptat, Samsung a anunțat astăzi în India noul său smartphone din seria M. Dispozitivul, care a intrat pe piață cu numele Galaxy M32 , vine cu o baterie de mare capacitate și un preț accesibil ca toate modelele din această serie .

Smartphone-ul are un display Super AMOLED Infinity-U de 6,4 inci cu rezoluție FHD + . Panoul acceptă o rată de reîmprospătare de 90 Hz și o luminozitate maximă de 800 de niți . De asemenea, trebuie remarcat faptul că ecranul este protejat de Gorilla Glass 5 .

Alimentat de procesorul MediaTek Helio G80 , Galaxy M32 este oferit cu 4/6 GB LPDDR4X RAM și 64/128 GB opțiuni de stocare eMMC 5.1. Dispozitivul este echipat cu o baterie de 6.000mAh. Suportă încărcare de 25W, dar, din păcate, vine cu un adaptor de încărcare de 15W .

Prețul a fost, de asemenea, anunțat

Smartphone-ul are o cameră frontală de 20 megapixeli. Pe panoul din spate, funcționează un sistem de camere quad format dintr-o combinație de senzori de 64 + 8 + 2 + 2 megapixeli . Scanerul de amprente este amplasat lateral și există și un slot pentru card microSD.

Putem enumera celelalte caracteristici ale lui Galaxy M32 ca GPS, LTE, Wi-Fi b / g / n / ac, Bluetooth 5.0, port USB Type-C și mufă pentru căști de 3,5 mm. Smartphone-ul iese din cutie cu interfața One UI 3.1 bazată pe Android 11 .

Samsung Galaxy M32 va fi pus în vânzare în India pe 28 iunie . Nu se știe încă când dispozitivul va fi lansat pe alte piețe. Etichetele de preț sunt după cum urmează:

  • 4 GB + 64 GB = 200 USD
  • 6 GB + 128 GB = 230 USD
Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *