Galaxy Note 20 ar putea fi mai abordabil daca este sa dam crezare zvonurilor aparute in ultima perioada. Site-ul Naver a dezvaluit pretul de lansare pentru Galaxy Note 20 in Coreea de Sud. Samsung intentioneaza sa scada pretul din cauza impactului asupra economiei cauzat de pandemia cu coronavirus asupra bugetului utilizatorilor.

Prezentarea oficiala a lui Galaxy Note 20 va avea loc pe data de 5 august 2020. Asteptand organizarea acestei conferinte, apar numeroase zvonuri cu privire la noul telefon Samsung. Astfel, zvonurile sustin ca Note 20 va fi vandut la pretul de 1249 euro si Note 20 Ultra la un pret de 1499 euro in Grecia pentru moment. Observam ca Samsung a umflat putin factura, cu 100 de euro pentru fiecare model. Numerosi sunt cei care sustin ca Galaxy Note va fi cea mai scumpa gama din toate timpurile.

Covid – 19 il determina pe constructor sa scada preturile.  Site-ul sud-coreean pune la indoiala informatiile prezentate mai sus. Note 20 ar putea fi mult mai abordabil. Conform unui raport intern, Samsung este convins de faptul ca cererile pentru Note 20 vor fi in scadere anul acesta din cauza impactului economic cauzat de epidemia cu coronavirus. Samsung ar fi decis sa fixeze pretul lui Galaxy Note 20 in Coreea la 1,2 milioane de woni   adica la 883, 10 euro. Galaxy Note 20 Ultra va avea un pret de 1,45 milioane de woni, adica 919,86 euro.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.