Galaxy Note 20 Ultra este cel mai bine vândut smartphone 5G din septembrie

Galaxy Note 20 Ultra
Galaxy Note 20 Ultra

Smartphone-ul Samsung Galaxy Note 20 Ultra a câștigat titlul de campion al vânzărilor din septembrie la categoria 5G: compania este remarcabilă, deoarece dispozitivul a fost introdus chiar în august . În doar o lună, cel mai prestigios model din gama Note 2020 a reușit să obțină 5% din cota de piață globală a smartphone-urilor cu modemuri de nouă generație, conform analizei Counterpoint.

Samsung a reușit să ocupe trei poziții în primele 10 ale acestui clasament, în timp ce celelalte erau prerogativa producătorilor chinezi. Huawei, cu P40 Pro și Nova 7 , s-a clasat pe locul al doilea și respectiv pe locul al treilea, cu 4,5 și 4,3% cotă; pe locul patru se află din nou Samsung cu Galaxy S20 Plus , în timp ce pe al optulea găsim Note 20 standard .

Va fi foarte interesant să comparăm clasamentul lunii septembrie cu cel al lunii următoare: în octombrie au ajuns pe piață primele două modele ale familiei iPhone 2020 , și anume 12 și 12 Pro . Compatibilitatea cu rețelele 5G a fost una dintre principalele inovații ale întregii game. „ 5G tocmai s-a făcut real ” a fost unul dintre sloganurile lansate de la Apple în timpul prezentării (și reflectat în zilele următoare printr-o campanie publicitară în parteneriat cu Verizon și faimosul comediant Chris Rock , luna viitoare vom vedea concret cum se vor schimba lucrurile. Cu toate acestea, promisiunile sunt foarte, foarte bune: estimările preliminare indică faptul că Apple a atins încă o dată succesul si ca telefoanele din 2020 s-au vandut foarte bine.

Citeste si:  OnePlus lansează noi actualizări stabile OxygenOS la OnePlus 7, 7 Pro, 7T și 7T Pro cu patch-uri din ianuarie 2020 și alte modificări
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
NUC M15 laptop kit

Intel anunță NUC M15 laptop kit cu Intel Core 11th gen

Articolul următor
Huawei

Ericsson se opune interdicțiilor impuse Huawei din Suedia

Postări Asemănatoare
Total
1
Share