Mobile

Galaxy Note 20 Ultra – fisa tehnica este in sfarsit disponibila

Galaxy Note 20 Ultra nu mai are prea multe secrete fata de noi. Cu cateva saptamani inainte de lansare, un informator reputat a postat online fisa tehnica completa a flagship-ului, confirmand scurgerile precedente de informatii. Au aparut si o serie de imagini oficiale cu acest smartphone.

Dupa cum ne asteptam, telefonul beneficiaza de un ecran AMOLED Infinity-O 120 Hz de 6,9 inchi Wide Quad High Definition si compatibil HDR 10+. Acest ecran este acoperit de o protectie Gorilla Glass 7 de la Corning. Este vorba despre primul smartphone de pe piata care profita de aceasta protectie. In Europa, smartphone-ul este alimentat de un SoC Exynos 990 cuplat la 12 GB RAM si 256/512 GB stocare interna. Este insotit de noul stylus S-Pen. Acest stylus de noua generatie se distinge prin latenta sa ultra limitata la 9ms asemeni Apple Pencil care insoteste iPad-urile.

Galaxy Note 20 Ultra mizeaza pe un aparat foto dorsal triplu aliniat pe verticala. Modulul principal este de 108mpx. In perforatia ecranului regasim un senzor foto pentru selfies de 10 mpx. Autonomia este incredintata unei baterii de 4500 mAh compatibila cu incarcarea rapida de 45W, incarcarea fara fir si incarcarea inversata. Terminalul este certificat IP68. Culorile propuse sunt Mystic Black si Mystic Bronze.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *