Galaxy Note 20 Ultra: Sute de unități au un defect de fabricație
Galaxy Note 20 Ultra: Sute de unități au un defect de fabricație

Sute de cumpărători sud-coreeni raportează de câteva zile defecte ale senzorilor foto galaxy note 20 ultra de pe forumurile Samsung. După cum raportează site-ul SamMobile, diferitele imagini publicate și conturile diferiților utilizatori sugerează că un lot de dispozitive ar fi supus unor defecte de fabricație.

Începând de joi, 19 august, se depun contestații pe internet. Mai mulți utilizatori de Internet demonstrează cu imagini pentru a arata prezența prafului și a picăturilor de apă în spatele sticlei de protecție a senzorilor foto. Această anomalie sugerează ca probabil camerele nu sunt foarte bine ansamblate.

Vă rugăm să rețineți că toate reclamațiile se referă la dispozitive pre-comandate, care au fost trimise clienților de ceva timp. Lansarea globală a gamei Galaxy Note 20 este încă programată pentru astazi, 21 august 2020. Până acum, Samsung nu a recunoscut că are o problemă pe scară largă cu aceste prime loturi de Galaxy Note 20 Ultra.

Samsung analizează plângerile

Un purtător de cuvânt al producătorului a declarat în prezenta a mai multor medii sud-coreene că „efectele distinctive ale condensului nu au fost dovezi ale unui defect de fabricație și nu ar trebui să aibă un impact asupra operațiunilor”. În ciuda acestei declarații, Samsung se ocupa de toate rapoartele publicate. Mulți utilizatori doresc să utilizeze garanția producătorului pentru a obține un dispozitiv nou.

Ca un memento, Samsung a introdus Galaxy Note 20 la Samsung Unpacked pe 5 august. De la anunțul oficial, Galaxy Note 20 Ultra a primit laude din partea presei comerciale. Site-ul Display Mate precizează pur și simplu că Samsung a proiectat cel mai bun ecran OLED văzut vreodată pe un smartphone, cu un scor A. În ceea ce ne privește, nu am putut testa inca dispozitivul insa speram sa o putem face.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.