Galaxy Note 20 camera test: Telefonul de la Samsung dezamageste

Camera Galaxy Note 20 Ultra a dezamăgit în ultimele teste de pe site-ul web DxOMARK. Datele au fost raportate în articolul postat luni (5), unde dispozitivul apare pe locul zece în clasamentul performanțelor de calitate, chiar și în spatele Galaxy S20 Ultra, care este mai ieftin.

Principalele puncte negative se datorează neclaritatii din imagini și a modului de noapte, care are puține texturi și mai mult zgomot.

05164614743378

Note 20 Ultra are un set de camere pe spate de 108 MP, 12 MP cu obiectiv periscopic și 12 MP cu senzor ultra larg, în plus 10 MP pe camera frontală. Telefonul mobil este capabil să filmeze cu o rezoluție de până la 12000×9000 pixeli și, de asemenea, înregistrează videoclipuri cu rezoluție 8K, de 7680×4320 pixeli.

Dispozitivul a fost foarte apreciat pe site, demonstrându-se că este eficient în fotografiile cu iluminare bună. Principalele puncte pozitive au fost pentru culorile foarte vii, expunerea corectă în ținte și varianța dinamică bună a frecvențelor. Alte complimente au fost pentru detaliile din imagini cu zoom, expunere și culori bune în modul de noapte.

05170430845010

Cu toate acestea, apar și punctele negative: modul nocturn prezintă zgomot în principal la lumină slabă, erori în balansul de alb în unele teste în laborator, instabilitate în autofocus și probleme în compoziția imaginilor mixte.

[sc name=”galaxy-note20-ultra”]

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *