Galaxy S20 FE 5G – varianta potrivită pentru iubitorii de Samsung cu un buget redus

Galaxy S20 FE 5G va fi versiunea „lite” pentru gama de top a telefoanelor Samsung, excluzând, desigur, Galaxy Note 20 și telefoanele sale pliabile. Cel care a oferit informația, Evan Blass, a publicat o serie de imagini ce dezvăluie cum va arăta dispozitivul.

  • Samsung Galaxy S20 Specificatii Preturi si Pareri
  • Samsung Galaxy S20 Ultra Specificatii Pareri si Preturi
  • Specificatii Galaxy S20 Plus

Versiunea „Lite” nu e decât o serie care mai apare, din când în când, pe ici și colo, pentru cei care au un buget mai redus. Sunt mai mult o variantă de bază, cu multe caracteristici împrumutate de la marile modele, dar și cu unele neajunsuri (cum ar fi o carcasă din plastic în loc de aluminiu). Chiar și așa, la un preț destul de moderat, sunt niște gadgeturi care au și ele un cost de producție destul de mare.

Galaxy S20 FA 2Galaxy S20 FE 5G

Sub numele de „Fan Edition”, smartphone-ul pare să aibă mai mult un design pătratic, precum cel de pe Note 20, în special pe spate. Desigur, caracteresticile se focusează pe acel terminal, ci pe Galaxy S20. De aceea, vom putea vedea pe el un cadru metalic,  sticlă pe față, o dimensiune de 161x73mm și 8mm grosime, respectiv o rezistență la praf și apă IP68.

Galaxy S20 FA 4 768x1180 1

Ecranul de 6.5 inch cu AMOLED va fi centrul atenției, mai ales pentru că are o rată de refresh de 120 Hz. Sub acesta, utilizatorii vor beneficia de un cititor de amprente și o cameră decupată de 32 MP.

Modulul de camere de pe spate dorește să aducă aceeași experiență pe care o oferă S20, astfel încât dispozitivul va fi echipat cu trei senzori, și anume: unul prinicpal de 12MP Sony IMX555, unul ultra-wide de 12 MP și un telephoto de 8MP cu optical zoom de 3x. De asemenea, va avea un port jack de 3.5mm.

Galaxy S20 FA 3 500x961 1

Printre altele, se crede că Galaxy S20 FE 5G va avea drept procesor un Snapdragon 865 cu 6GB de RAM și o capacitate de stocare de 512 GB. Culorile pe care va fi disponibil sunt șase la număr iar ca și software va avea Android 10 cu propria interfață OneUI 2.5. Dat fiind faptul că suportă conexiune 5G, prețul va fi unul $ 750 (nu foarte scăzut dar acceptabil). În cazul în care va exista și o versiune doar cu 5G, prețul va scădea considerabil.

Galaxy S20 FA 5

Lansarea este așteptată să aibă loc în octombrie anul acesta, o lună destul de importantă pentru compania Samsung, mai les că rivalul său Apple va face public noua generație de iPhone.

Distribuie
Marian Mărian

Marian Mărian

Marian prezintă un interes ridicat față de marketingul digital. Acesta consideră că internetul e un mediu minunat care oferă oportunități nelimitate utilizatorilor de a se dezvolta și de a-și exprima creativitatea. Cu o experiență vastă în copywriting, Marian a redactat articole pentru revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, în perioada 2016-2018. Apoi, din 2019, Marian a preluat rolul de Redactor-șef adjunct și SEO Specialist în cadrul portalului de ştiri şi informaţii IT&C intitulat GEEKI. Pe lângă capabilitățile sale de gândire critică, fiind capabil să facă diferența între corelație și cauzalitate în domeniul SEO, acestuia îi place, de altfel, să scrie articole despre diverse subiecte ce țin de tehnologie, știință și divertisment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *