Galaxy S21 este o poveste de succes pentru Samsung

În caz că nu vă amintiți, gama de smartphone-uri Galaxy S20 lansată inițial anul trecut a promis inițial multe … Dar rapid cazul s-a schimbat, mai ales în Europa, când au început rapoartele despre SoC Exynos 990 și au apărut probleme cu fotografierea cu nou senzor de 108MP.

A fost ceva care a servit practic ca un avertisment pentru Samsung, care pare să fi făcut totul pentru a încerca să atingă perfecțiunea cu noul Galaxy S21. Ceva care are ca rezultat un mare succes pentru gigantul sud-coreean pe piața smartphone-urilor.

Noul Galaxy S21 este o poveste de succes pentru Samsung

Prin urmare, după „eșecul” Galaxy S20, Samsung a muncit din greu pentru ca Galaxy S21 să merite banii solicitați de producător. O misiune de succes, având în vedere că, cu specificații tehnice de lux și un preț ușor mai mic, consumatorii cumpără telefonul mobil, aproape ca și cum ar fi mers la brutăria din colț pentru a cumpăra chifle calde.

La urma urmei, gama Galaxy S21 s-a vândut cu 30% mai mult decât „vechiul” Galaxy S20, în primele 11 zile de pe piață.

Acestea sunt date care confirmă tendința inițială înainte de lansarea oficială, deoarece numărul de precomenzi a fost, de asemenea, mai mare decât se aștepta inițial. După ce am spus toate acestea, știi care model este cel mai popular?

Dacă crezi că este „Ultra”, te înșeli foarte tare! Cel mai popular Galaxy S21 este modelul de bază, în culori Phantom Violet și Phantom Black.

Interesant este că Samsung în sine nu se aștepta la succes! Întrucât compania însăși a decis să limiteze producția inițială a întregii game. Totusi sunt si motive pentru care S20 este mai bun decat S21, vedeti aceasta lista cu 5 motive facuta chiar astazi.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *