Galaxy S21 FE poate fi amânat până în octombrie

Continuarea unui Galaxy FE, un model dintre cele mai populare smartphone-uri Samsung din 2020, poate fi întârziată și poate fi exclusivă pentru Europa și America de Nord, anul acesta.

Site-ul de știri coreean fnnews a raportat ca Galaxy S21 FE a fost întârziat din cauza problemelor globale cu cipurile și dispozitivul va fi pus în vânzare doar pe anumite piețe ( Europa și America de Nord ).

Prioritate la seria Galaxy Z

În timp ce lipsa cipurilor din lume crește, se pare că gigantul sud-coreean de tehnologie Samsung vrea să folosească cipurile pe care le poate obține în seria Galaxy Z , care se așteaptă să fie introdus în august anul acesta. Snapdragon 888, care este utilizat în flagship-urile din acest an, este planificat să fie utilizat în seria Galaxy Z și S21 FE.

Deși dispozitivul pare a fi întârziat, cel mai probabil va debuta spre sfârșitul acestui an. Dacă Galaxy S21 FE va debuta doar în America și Europa multe piete se vor lipsi de acesta. Galaxy S21 FE va debuta în octombrie cu Snapdragon 888, cel puțin 6 Gb de ram și 128 Gb de stocare, ecran de 120 Hz , 3 camere spate de 12 megapixeli și cel puțin 4 opțiuni de culoare diferite .

[SURSA]

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *