Galaxy S21 FE va avea o caracteristică premium care nici măcar nu există pe S21 Ultra

Galaxy S21 FE pe care Samsung urmează să îl lanseze va avea o caracteristică premium la care nici S21 Ultra nu avea dreptul; încărcare rapidă 45W. Confirmarea provine din documentele de certificare FCC. Documentele confirmă o parte a fișei tehnice a smartphone-ului.

De la nefericitul episod Note 7, Samsung și-a luat obiceiul de a lansa în fiecare an o ediție „FE” sau „Fandom Edition” a celui mai recent smartphone Galaxy S. În general, acest truc destul de inteligent permite lui Samsung să-și vândă stocurile și să îmbunătățească, ne imaginăm, profitabilitatea modelelor actuale.

În mod logic, odată cu sosirea lui Galaxy S21, era de așteptat ca Samsung să lanseze un S21 FE. Cu toate acestea, între pandemia de coronavirus și lipsa de cipuri care a lovit întreaga lume, producătorul a trebuit să amâne lansarea pentru al patrulea trimestru al anului 2021.

GALAXY S21 FE VA FI COMPATIBIL CU ÎNCĂRCARE RAPIDĂ DE 45W

Știm deja smartphone-ul în conturul său datorită unor scurgeri. Dispozitivul are designul generației actuale S21 și ar trebui să livreze același cip și o fișă tehnică similară celorlalte dispozitive din gamă, toate la un preț mai mic.

Cu toate acestea, un document de certificare tocmai a apărut în baza de date FCC. Și descoperim, în treacăt, un detaliu destul de surprinzător: Galaxy S21 FE va beneficia de o caracteristică premium la care nici cel mai scump Galaxy S21 Ultra nu avea dreptul: încărcare ultra-rapidă de 45W .

Acest tip de încărcare rapidă pe care urmează să îl găsim în Galaxy S21 FE (numerele de model SM-G990U și SM-G990U1) nu este, în sine, nou pentru Samsung. Producătorul oferă încărcare rapidă de 45W de la Note 10+ , iar S20 Ultra avea și funcționalitatea aceasta.

Dar, dintr-un motiv care ne scapă, Samsung a decis să nu integreze acest mod de încărcare în Galaxy S21 Ultra. Reîncărcarea rapidă a acestuia din urmă este într-adevăr de doar 25W. În plus față de aceste informații, documentele FCC confirmă mai multe puncte din fișa tehnică a smartphone-ului.

Aflăm, de exemplu, că dispozitivul va fi compatibil atât cu 5G sub-6 Ghz, cât și cu 5G mmWave, rămânând în același timp compatibil cu 4G / LTE. Va avea, de asemenea, WiFi 6, Bluetooth 5.0 cu EDR și LE, un cip NFC precum și un cip pentru încărcare wireless inversă.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *