Galaxy S21: Pret si disponibilitate in Romania (Galaxy S21, S21 Plus, S21 Ultra)

Pret Galaxy S21 in Romania, mai multe in acest articol.

Galaxy S21, iată-ne. Pe 14 ianuarie, Samsung va prezenta în cele din urmă noua gamă de smartphone-uri de vârf, formată din modelul „de bază” și variantele Plus și Ultra, toate cu conectivitate 5G . Cu doar două zile înainte, pe 12 ianuarie, va avea loc evenimentul în timpul căruia va fi anunțat „procesorul de răscumpărare”, că Exynos 2100, chemat să schimbe părerea celor care până acum au criticat SoC-ul coreean. Pe scurt, masa este pregătită, nu mai rămâne decât să te pregătești pentru banchet.

Galaxy S21 Disponibilitate

Galaxy S21 disponibilitate
Galaxy S21 disponibilitate

Noul detaliu de adăugat la ceea ce știm – practic tot, ca să spunem adevărul – este data (pretinsă) de comercializare gratuită a gamei Galaxy S21: WinFuture.de vorbește în mod expres despre 29 ianuarie, o indiscreție în conformitate cu ceea ce a apărut până acum, potrivit căruia fereastra de precomandă ar fi între 14 și 28 ianuarie.

Alte confirmări privesc cadourile cu care Samsung intenționează să-i recompenseze pe cei care vor efectua achiziția unuia dintre cele trei modele de Galaxy S21 în perioada de precomandă. În concluzie:

  • Samsung Galaxy S21: Galaxy Buds Live (189 euro, preț de listă) și Galaxy SmartTag (preț estimat: 29,99 euro )
  • Samsung Galaxy S21 +: Galaxy Buds Live și Galaxy SmartTag
  • Samsung Galaxy S21 Ultra: Galaxy Buds Pro (preț estimat: 229,99 euro ) și Galaxy SmartTag

Galaxy S21 Pret

Galaxy S21 pret
Galaxy S21 pret

De asemenea, profităm de ocazie pentru a face o prezentare generală a prețurilor . Acestea sunt în mod evident date neoficiale, prin urmare supuse modificărilor, având în vedere, printre altele, diferențele care pot exista de la o țară europeană la alta. Cele enumerate mai jos privesc piața germană:

  • Samsung Galaxy S21: de la 849 euro
  • Samsung Galaxy S21 +: de la 1.049 euro
  • Samsung Galaxy S21 Ultra: de la 1.249 la 1.429 ( date care nu corespund în totalitate cu ceea ce a apărut anterior )

Acest articol va fi actualizat in data in care vom primi mai multe informatii despre pretul, disponibilitatea si magazinele care vor comercializa telefoanele din gama Galaxy S21.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *