Galaxy S21 Ultra va renunța la ToF în favoarea focalizării cu laser

Samsung pare să fi învățat lecția și va urma calea luată cu Galaxy Note 20 Ultra și pe următorul Galaxy s21 ultra, abandonând senzorul 3D ToF în favoarea unui modul de focalizare laser.

Galaxy S20 Ultra are patru senzori pe spate. Printre acestea îl găsim pe cel principal de la 108 MP asistat de un senzor de Time of fly (ToF) de 0,3 MP cu diafragmă f / 1.0. Slujba lui a fost să ajute la obținerea mai multor detalii în profunzimea câmpului. Totuși, acest cuplu a devenit practic inutil atunci când ați făcut fotografii cu o mărire a zoomului foarte mare, care, vă reamintim, poate ajunge până la 100x digital.

Potrivit leaker @UniverseIce, Galaxy S21 Ultra va fi echipat cu un senzor ISOCELL HM3 de 108 MP, cu o dimensiune a pixelilor de 0,8 µm, dar va fi susținut de un modul de focalizare laser, renunțând la senzorul ToF. Aceasta este o combinație pe care am văzut-o deja pe Note 20 Ultra (senzor ISOCELL HM1), cu rezultate excelente, mult superioare celor din topul gamei seriei S.

Ceilalți senzori care vor completa sectorul fotografic din spate ar trebui să fie întotdeauna un senzor ultra-larg și un senzor teleobiectiv periscopic.

Prezentarea noii game Galaxy S21 ar trebui să aibă loc pe 14 ianuarie 2021.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *