Galaxy S21 Ultra va sustine S Pen, va fi sfarsitul seriei Note?

Galaxy S21 Ultra
Galaxy S21 Ultra

De ceva timp pe net au existat zvonuri cu privire la posibilitatea ca Samsung să își poată lua definitiv rămas bun de la mult-îndrăgita serie Note, dar un nou model este anunțat întotdeauna în fiecare an. Astăzi, însă, sosește un zvon care ar putea marca un nou curs.

Conform celor dezvăluite de Universul Ice de pe Twitter , următorul Galaxy S21 Ultra va avea cu siguranță suport pentru S Pen , dar acest lucru nu înseamnă neapărat că îl va integra în dispozitiv, așa cum se întâmplă în seria Note.

De ceva timp, S Pen nu mai este o prerogativă exclusivă a seriei Note. O găsim adesea pe linia Galaxy Tab, mai ales la modelele de ultimă generație. În plus, se zvonește că Samsung vrea să aducă suportul S Pen și pe următorul Galaxy Fold 3. Dacă se confirmă acest lucru, este posibil ca compania sud-coreeană să dorească să șteargă complet suportul S Pen, vândându-l probabil ca accesoriu separat. , așa cum face Apple cu Apple Pencil pentru iPad.

Citeste si:  Galaxy S21: toate caracteristicile celor trei smartphone-uri

Această alegere ar putea face parte, de asemenea, dintr-o strategie clară de marketing legată de vânzarea accesoriilor. Potrivit ultimelor zvonuri , de fapt, chiar și compania sud-coreeană ar putea decide să creeze un pachet foarte minim precum Apple, fără sursă de alimentare și căști.

Ne vom lua rămas bun de la seria Note?

În acest moment nu există informații despre aceasta, dar este clar că sosirea suportului S Pen și pe alte smartphone-uri precum Galaxy S21 Ultra face ca smartphone-urile din seria Note să fie aproape inutile, care diferă acum de seria S exclusiv pentru această caracteristică. , spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat în trecut.

Ce părere aveți despre această alegere a Samsung? Sunteți în favoarea deciziei cu S Pen sau ați preferat să îl aveți exclusiv în seria Note?

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Articolul anterior
nikolay tarashchenko u76CN5rZeOU unsplash

Care sunt cele mai importante specificatii ale unui laptop?

Articolul următor
TikTok

TikTok nu va fi interzis in SUA (cel putin pentru moment)

Postări Asemănatoare
Total
1
Share