Galaxy S22: Cum să profitaţi la maxim de ecranele noilor telefoane Samsung

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
3 Min
Galaxy S22 Ultra

Chiar dacă fanii Apple nu ar fi de acord, Samsung Galaxy S22 ultra, este fără îndoială, cel mai bun telefon pe care îl puteţi cumpăra chiar acum. Telefonul celor de la Samsung vine cu foarte multe caracteristici, de la productivitate până la cele de personalizare. Puteţi spune că şi cu un iPhone puteţi face acest lucru, ei bine, da, dar dacă vorbim de funcţii mai avansate de productivitate sau personalizare, Apple va rămâne în urmă.

Unul dintre cele mai bune componente hardware pe care le aduce Samsung, un produs fabricat intern, este ecranul lui S22 Ultra care este pur şi simplu superb.

Este cel mai bun display de pe un smartphone și luminozitatea sa maximă ajunge până la 1.750 nits, la fel ca și S22+.

Astazi va vom împărtăși câteva sfaturi pentru a obține cea mai bună experiență a ecranului pe Galaxy S22 Ultra. Majoritatea acestor setari funcționează și pe Galaxy S22 și Galaxy S22 +, așa că nu uitați să le încercați!

Asigurați-vă că rata de reîmprospătare de 120 Hz este activată

Pentru a obține cea mai bună experiență a ecranului pe telefonul din seria Galaxy S22, trebuie să activați și să modificați câteva lucruri. În primul rând, trebuie să activați funcția de Cursivitate Adaptabila pentru a experimenta rata de reîmprospătare super lină de 120 Hz. Accesați Setări> Afisaj> „Cursivitate miscare” și atingeți Adaptabila pentru a o activa.

Maximizați rezoluția ecranului

Galaxy S22 Ultra are un ecran WQHD + setat la FHD + (2316 x 1080), astfel încât să nu beneficiați de cea mai clară experiență, asta pentru a salva durata de viata a bateriei, trebuie să activați functia manual. Pentru a modifica rezoluția ecranului, trebuie să accesați Setări> Afisaj> Rezoluție ecran. Selectați opțiunea WQHD + (3088 x 1440) și apăsați butonul Aplicare.

Schimbați alte setări

De asemenea, puteți modifica unele setări pentru a îmbunătăți experiența de vizualizare a conținutului pe Galaxy S22, S22 + sau S22 Ultra. Accesați Setări> Afișare> Mod ecran. Aici selectați opțiunea „Viu” pentru a obține culori mai intense pe ecran.

Ecranul lui S22 Ultra este superb si cu siguranta daca ai un astfel de dispozitiv doresti sa profiti la maxim de cea mai buna experienta a telefonului, poti activa setarile de mai sus pentru acest lucru.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.