Galaxy S9 si S9+ incepe sa primeasca OneUI 2.5; Ultima lor mare actualizare

Samsung a început să lanseze actualizarea OneUI 2.5 pentru Galaxy S9 și S9 +, care este teoretic ultima mare actualizare a seriei S9. Vestea vine după ce Samsung a lansat recent actualizarea stabilă OneUI 2.5 la seria Galaxy Note 9.

Actualizarea conține versiunea de firmware G96xFXXUCFTJ2 și se pare că va fi lansată mai întâi utilizatorilor Galaxy S9 și S9 + din Germania. Cu toate acestea, suntem siguri că actualizarea va ajunge în curând și în seria S9 și în alte țări.

Dacă dețineți un Samsung Galaxy S9 sau S9 +, puteți verifica dacă actualizarea OneUI 2.5 a sosit sau nu pentru dispozitivul dvs., urmând acești pași –

  • Accesați setările dispozitivului
  • Derulați în jos și atingeți Actualizare software
  • Apăsați pe Descărcați manual actualizările
  • Așteptați ca dispozitivul să verifice dacă există actualizări noi
  • Instalați noua actualizare OneUI 2.5

Actualizarea OneUI 2.5 vine cu câteva schimbări mari; cu toate acestea, cel mai mare este Wireless DeX. Funcția permite utilizatorilor să ruleze DeX fără fir cu un televizor care acceptă oglindirea ecranului. În afară de asta, există mult așteptat suport de navigare gestuală pentru lansatoare terțe, un mod video pro, tastatura Samsung îmbunătățită și multe altele.

După cum am menționat mai devreme, aceasta este probabil ultima mare actualizare pe care seria S9 o va primi vreodată. Actualizările de securitate vor continua să apară, dar proprietarii S9 și S9 + nu ar trebui să spere să primească actualizarea OneUI 3.0 bazată pe Android 11.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *