Galaxy S9 si S9+ incepe sa primeasca OneUI 2.5; Ultima lor mare actualizare

Galaxy S9
Galaxy S9

Samsung a început să lanseze actualizarea OneUI 2.5 pentru Galaxy S9 și S9 +, care este teoretic ultima mare actualizare a seriei S9. Vestea vine după ce Samsung a lansat recent actualizarea stabilă OneUI 2.5 la seria Galaxy Note 9.

Actualizarea conține versiunea de firmware G96xFXXUCFTJ2 și se pare că va fi lansată mai întâi utilizatorilor Galaxy S9 și S9 + din Germania. Cu toate acestea, suntem siguri că actualizarea va ajunge în curând și în seria S9 și în alte țări.

Dacă dețineți un Samsung Galaxy S9 sau S9 +, puteți verifica dacă actualizarea OneUI 2.5 a sosit sau nu pentru dispozitivul dvs., urmând acești pași –

  • Accesați setările dispozitivului
  • Derulați în jos și atingeți Actualizare software
  • Apăsați pe Descărcați manual actualizările
  • Așteptați ca dispozitivul să verifice dacă există actualizări noi
  • Instalați noua actualizare OneUI 2.5

Actualizarea OneUI 2.5 vine cu câteva schimbări mari; cu toate acestea, cel mai mare este Wireless DeX. Funcția permite utilizatorilor să ruleze DeX fără fir cu un televizor care acceptă oglindirea ecranului. În afară de asta, există mult așteptat suport de navigare gestuală pentru lansatoare terțe, un mod video pro, tastatura Samsung îmbunătățită și multe altele.

Citeste si:  Samsung Galaxy S10 primeste update stabil la Android 10

După cum am menționat mai devreme, aceasta este probabil ultima mare actualizare pe care seria S9 o va primi vreodată. Actualizările de securitate vor continua să apară, dar proprietarii S9 și S9 + nu ar trebui să spere să primească actualizarea OneUI 3.0 bazată pe Android 11.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla: Cerinte de sistem oficiale

Articolul următor
China va interzice jocurile care „induc dependența” în 2021

China va interzice jocurile care „induc dependența” în 2021

Postări Asemănatoare
Total
1
Share