De o perioada de timp, zvonurile despre Galaxy Watch 3 sunt tot mai intense. Zvonurile despre o posibila lansare in luna iulie par sa prinda din ce in ce mai mult contur. Acum, un nou indiciu aparut vine sa sprijine teoria unei prezentari iminente. Samsung a mentionat produsul pe mai multe pagini a site-ului sau oficial inainte de lansarea propriu-zisa.

Constructorul a facut sa apara mentiunile SM-R850 si SR-R845F pe paginile sale de suport si la rubrica Intrebari Frecvente (FAQ) a site-ului sau oficial. Aceste doua modele, inca necunoscute, par sa fie declinari ale lui Galaxy Watch 3. Aceasta mentiune ne duce cu gandul la o oficialziare iminenta a produsului. Galaxy Watch 3 ar putea fi anuntat dintr-un moment in altul. Se pare ca Samsung nu vrea sa astepte evenimentul sau Unpacked din luna august. O data posibila de prezentare ar putea fi 22 iulie.

Galaxy Watch 3 va fi succesorul lui Galaxy Watch insa nu se va numi Galaxy Watch 2 pentru a evita orice confuzie cu Active 2. Vor exista 9 modele diferite, doua marimi vor fi disponibile, una de 41mm si alta de 45mm.

Watch 3 va beneficia de un ecran AMOLED, de un GPS, de un senzor cardiac si va fi vandut la un pret cuprins intre 400-600 de dolari, in functie de model.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.