După câteva zile de zvonuri – și câteva luni de scurgeri de informații – Samsung a ținut în sfârșit conferința tradițională de vară Unpacked miercuri, 10 august. Vedetele evenimentului au fost desigur Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4, smartphone-urile pliabile care au venit și cu foarte așteptatul Galaxy Buds 2 Pro. Dar producătorul nu s-a oprit aici, deoarece am putut avea și o previzualizare oficială a noului Galaxy Watch 5.

Din nou, nu au lipsit scurgerile cu privire la noua generație de ceasuri inteligente. De fapt, Samsung a avut o misiune grea in a ne arata ceva ce nu stiam deja, totusi conferința ne-a adus totuși câteva detalii foarte interesante. Începând cu autonomia, care este cu siguranță punctul culminant al îmbunătățirilor aduse acestor Galaxy Watch 5.

Pana la 80 de ore autonomie si noi functii de monitorizare a somnului

Într-adevăr, datorită bateriei sale de 590 mAh, modelul Pro se poate lăuda că oferă o autonomie record de maxim 80 de ore, deși Samsung detaliază de fapt o gamă destul de largă începând de la 20 de ore. Modelul standard, între timp, poate ajunge la 50 de ore de viață a bateriei la o singură încărcare, față de 40 de ore pentru generația anterioară.

Desigur, Galaxy Watch 5 este și mai puternic decât predecesorii lor: cu până la 27% mai rapid conform Samsung, în ciuda aceluiași cip Exynos W920. Rezistența lor a fost, de asemenea, crescută cu 60%. Caracteristicile de urmărire a somnului au primit, de asemenea, o mică optimizare, de data aceasta oferind 4 moduri diferite: treaz, somn REM, somn profund și somn ușor .

Modelul Pro include o funcție de trackback care vă permite să vă urmăriți călătoria în timpul antrenamentului pentru a vă întoarce la punctul de plecare. Ceasurile Galaxy vor fi disponibile în două versiuni de 40 mm și 45 mm, începând de la 300 EUR.

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns