Galaxy Z Flip este numele urmatorului telefon pliabil de la Samsung

Am văzut deja de câteva ori viitorul telefon Galaxy pliabil in forma telefon cu clapa și există șanse mari să vină alături de S20 pe 11 februarie. Într-o nouă dezvoltare, totuși aflăm că nu va fi un succesor al Galaxy Fold, ci un inceput, o nouă linie.

Anterior am auzit că telefonul se va numi Galaxy Bloom, cel putin asa era numele de cod folosit de DJ Koh – șeful Samsung Mobile -.  Bloom era doar un nume de cod cu produsul final care urma să fie vândut sub numele de Galaxy Z Flip.

Samsung Galaxy Z Flip: Pret, design, specificatii, lansare si alte informatii

Acest nou titlu Galaxy Z Flip a fost distribuit alături de un banner. Desigur, nu există nicio dovadă a autenticității sale, cu excepția înregistrării excelente a sursei.

În acest moment, telefonul pliabil al Samsung este plin de mister. Dincolo de unele presupuse fotografii live și zvonuri de încărcare Super Fast, știm puțin în ceea ce privesc specificațiile. Mai recent, am auzit un zvon că „Fold 2” va avea chipsetul Snapdragon 855 mai vechi.

Vă vom ține la curent cu toate noutățile, informațiile și evoluțiile pe această temă.

In comparatie cu Fold 2 acest nume pare mai bun si interesant, asa ca nu ar fi o idee rea pentru Samsung ca acest zvon sa fie adevarat.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *