Galaxy Z Flip
Galaxy Z Flip

Am văzut deja de câteva ori viitorul telefon Galaxy pliabil in forma telefon cu clapa și există șanse mari să vină alături de S20 pe 11 februarie. Într-o nouă dezvoltare, totuși aflăm că nu va fi un succesor al Galaxy Fold, ci un inceput, o nouă linie.

Anterior am auzit că telefonul se va numi Galaxy Bloom, cel putin asa era numele de cod folosit de DJ Koh – șeful Samsung Mobile -.  Bloom era doar un nume de cod cu produsul final care urma să fie vândut sub numele de Galaxy Z Flip.

Samsung Galaxy Z Flip: Pret, design, specificatii, lansare si alte informatii

Acest nou titlu Galaxy Z Flip a fost distribuit alături de un banner. Desigur, nu există nicio dovadă a autenticității sale, cu excepția înregistrării excelente a sursei.

În acest moment, telefonul pliabil al Samsung este plin de mister. Dincolo de unele presupuse fotografii live și zvonuri de încărcare Super Fast, știm puțin în ceea ce privesc specificațiile. Mai recent, am auzit un zvon că „Fold 2” va avea chipsetul Snapdragon 855 mai vechi.

Vă vom ține la curent cu toate noutățile, informațiile și evoluțiile pe această temă.

In comparatie cu Fold 2 acest nume pare mai bun si interesant, asa ca nu ar fi o idee rea pentru Samsung ca acest zvon sa fie adevarat.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.