ŞtiriTelefoane

Galaxy Z Flip: Samsung va lansa în curând versiunea mai ieftină a smartphone-ului pliabil

Samsung lucrează în prezent la un nou smartphone pliabil. Acest terminal misterios are următorul număr de cod: SM-F415. Prezența unui „F” în cod confirmă prezența unui ecran pliabil. Mass-media se bazează pe o versiune accesibilă a lui Galaxy Z Flip, telefonul cu clapetă al brandului.

Un Galaxy Z Flip pentru mai puțin de 1000 de euro?

Conform informatiilor colectate de presa, acest nou smartphone ar urma sa fie oferit la un pret de pornire mult mai mic decat cel al altor telefoane cu ecran pliabil. Vă reamintim, Samsung a oferit primul Galaxy Fold la prețul de 2020 de euro. La rândul său, Galaxy Z Flip este vândut de la 1509 euro.

Pentru a apela la o gamă largă de cumpărători, Samsung ar putea oferi acest nou dispozitiv pliabil la un preț de aproape 900 de euro. Este greu de imaginat brandul lansând un telefon pliabil la un preț mai mic în acest moment. Vândut în jur de 900-1000 de euro, acest Z Flip Lite ar fi întotdeauna mai ieftin decât Galaxy Note 20 Ultra, de exemplu. Cu un factor de formă inovator și un preț de conținut, smartphone-ul ar putea insemna o revolutie in lumea telefoanelor pliabile.

Potrivit SamMobile, terminalul ar urma sa fie disponibil in negru, verde si albastru. Samsung ar urma sa ofere 64 sau 128GB spatiu de stocare intern. Pentru a reduce costurile, firma ar trebui să sară în mod surprinzător de 5G și să opteze pentru o generație mid-range sau mai veche de SoC.

Desigur, iti sugeram sa vezi aceste informatii doar ca si niste scurgeri deocamdanta.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button