Galaxy
Galaxy

Max Weinbach, scriitor pentru XDA-Developers a fost responsabil pentru multe scurgeri in legatura cu Samsung Galaxy S20 în această lună. Cel mai recent raport din noua sa sursă sugerează prețul și disponibilitatea atât a lui Samsung Galaxy Z Flip, cât și pentru Samsung Galaxy S20 Ultra. Există, de asemenea, câteva noutăți despre Samsung Galaxy Buds +.

Samsung Galaxy Z Flip: Pret, design, specificatii, lansare si alte informatii

Raportul sugerează că Galaxy Z Flip se va lansa oficial pe 14 februarie pentru 1.400 de dolari. Există, de asemenea, posibilitatea ca acesta să rămână exclusiv pentru AT&T in SUA, deși nu este clar dacă este doar pentru o perioadă de timp sau la nesfârșit. În caz contrar, se preconizează că o variantă deblocată a telefonului flip va deveni disponibilă.

În continuare, Samsung Galaxy S20, S20 + și S20 Ultra sunt „probabil” să fie disponibile pe 6 martie, prima vineri a lunii. S20 Ultra este prevăzut cu un cost de 1.300 de dolari. Toate cele trei modele Galaxy S20 trebuie să fie evaluate pentru rezistența la apă IP68 (5M) și să fie vina cu protecție de ecran din fabrică.

În sfârșit, Galaxy Buds + de la Samsung trebuie să ajungă luna viitoare. Noua generație Buds va oferi dublul duratei de viață a bateriei actualelor Galaxy Buds (care durează aproximativ 6 ore pe încărcare). Buds + va comercializa cu probabil pentru 149 dolari și va oferi, de asemenea, o îmbunătățire a izolatiei in ceea ce priveste zgomotul, care nu trebuie confundată cu anularea zgomotului.

Interesant este că data lansării Galaxy Z Flip va fi fix în aceeași zi cu noul telefon flip Motorola Razr. Comenzile anticipate au intrat în precomenzi astăzi, exclusiv la Verizon, pentru un preț puțin mai mare de 1.500 USD. Suntem dornici să vedem cum se vor misca lucrurile.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.