Galaxy Z Flip se lanseaza in Februarie pentru 1400 dolari si S20 Ultra in Martie pentru 1300 dolari

Max Weinbach, scriitor pentru XDA-Developers a fost responsabil pentru multe scurgeri in legatura cu Samsung Galaxy S20 în această lună. Cel mai recent raport din noua sa sursă sugerează prețul și disponibilitatea atât a lui Samsung Galaxy Z Flip, cât și pentru Samsung Galaxy S20 Ultra. Există, de asemenea, câteva noutăți despre Samsung Galaxy Buds +.

Samsung Galaxy Z Flip: Pret, design, specificatii, lansare si alte informatii

Raportul sugerează că Galaxy Z Flip se va lansa oficial pe 14 februarie pentru 1.400 de dolari. Există, de asemenea, posibilitatea ca acesta să rămână exclusiv pentru AT&T in SUA, deși nu este clar dacă este doar pentru o perioadă de timp sau la nesfârșit. În caz contrar, se preconizează că o variantă deblocată a telefonului flip va deveni disponibilă.

În continuare, Samsung Galaxy S20, S20 + și S20 Ultra sunt „probabil” să fie disponibile pe 6 martie, prima vineri a lunii. S20 Ultra este prevăzut cu un cost de 1.300 de dolari. Toate cele trei modele Galaxy S20 trebuie să fie evaluate pentru rezistența la apă IP68 (5M) și să fie vina cu protecție de ecran din fabrică.

În sfârșit, Galaxy Buds + de la Samsung trebuie să ajungă luna viitoare. Noua generație Buds va oferi dublul duratei de viață a bateriei actualelor Galaxy Buds (care durează aproximativ 6 ore pe încărcare). Buds + va comercializa cu probabil pentru 149 dolari și va oferi, de asemenea, o îmbunătățire a izolatiei in ceea ce priveste zgomotul, care nu trebuie confundată cu anularea zgomotului.

Interesant este că data lansării Galaxy Z Flip va fi fix în aceeași zi cu noul telefon flip Motorola Razr. Comenzile anticipate au intrat în precomenzi astăzi, exclusiv la Verizon, pentru un preț puțin mai mare de 1.500 USD. Suntem dornici să vedem cum se vor misca lucrurile.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *