Galaxy Z Flip4 va avea peste 70 de combinații de culori

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
2 Min
Galaxy Z Flip4 va avea peste 70 de combinații de culori

Telefoanele pliabile Galaxy Z Flip4 și Z Fold4 sunt de așteptat să fie lansate la evenimentul Galaxy Unpacked 2022 care va avea loc săptămâna viitoare. Pe de altă parte, în ultima listă pe care Samsung a confirmat-o „întâmplător” , s-a dovedit că Galaxy Z Flip4 va avea 71 de combinații de culori.

Galaxy Z Flip4, Fold4 și Watch 5 opțiuni de culoare

Site-ul web al Samsung UK a dezvăluit toate opțiunile de culoare pentru Galaxy Z Flip 4, Z Fold 4, Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro. Conform listării, Galaxy Z Flip 4 va fi disponibil în patru opțiuni principale de culoare: Albastru, Bora Purple, Graphite și Pink Gold . De asemenea, va include combinații de culori triple.

Galaxy Z Flip4 va avea peste 70 de combinații de culori

Samsung vrea să facă fiecare parte a telefoanelor pliabile într-o culoare diferită. Se precizează că Galaxy Z Flip4 va avea zeci de combinații de culori diferite, cum ar fi Negru-argintiu-auriu, negru – argintiu-verde și auriu-verde-roșu.

Un alt telefon pliabil, Galaxy Z Fold 4, va fi disponibil în trei opțiuni de culoare : Bej, Gri/Verde și Phantom Black. Samsung nu va încerca diferite combinații de culori pe dispozitivul său pliabil orizontal.

Site-ul web al Samsung UK a dezvăluit că Galaxy Z Flip 4 va veni cu stocare internă de 128 GB și 256 GB. Galaxy Z Fold4, pe de altă parte, oferă opțiuni de 256 GB și 512 GB. Modelele Samsung din acest an nu vor avea opțiune de 1TB.

Galaxy Z Flip4 va avea peste 70 de combinații de culori

Pe lângă telefoane, Galaxy Watch 5 va fi disponibil pe ecrane de 40 mm și 45 mm și în patru opțiuni de culoare: Albastru, Auriu, Grafit și Argintiu. Galaxy Watch 5 Pro, pe de altă parte, va avea un ecran de 45 mm și opțiuni de culoare Negru și Titan.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.