Galaxy Z Fold 2: Samsung isi va proteja ecranul flexibil cu Corning Gorilla Victus

samsung galaxy z fold 2 gorilla victus

Chiar daca Galaxy Z Fold 2 este deja oficial, Samsung nu a dezvaluit inca toate detallile din fisa tehnica. Asteptand prezentarea completa, programata pentru data de 1 septembrie, o scurgere de informatii dezvaluie inca un detaliu: ecranul flexibil ar fi acoperit de aceeasi sticla de protectie ca cea de pe modelul Galaxy Note 20, adica Corning Gorilla Victus.


Samsung a organizat pe data de 5 august una din conferintele Unpacked in care si-a prezentat cele mai recente modele lansate pe piata. Precedenta conferinta a fost dedicata gamei Galaxy 20, ocazia perfecta pentru a descoperi unele produse precum Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Watch 3 sau Galaxy Buds. Toate detaliile despre Galaxy Z Fold 2 vor fi dezvaluite pe data de 1 septembrie. Adica saptamana viitoare.

Galaxy Z Fold 2 este al treilea smarthone pliabil oferit de Samsung, dupa Fold si Z Flip. Zvonurile sustin ca ar fi echipat cu un sistem de evacuare automata a prafului care ameninta in permanenta ecranul principal. SamMobile sustine ca Samsung ar fi ales sa isi protejeze ecranul flexibil cu sticla Gorilla Victus, sticla deja prezenta pe cel mai nou model Samsung, Galaxy Note 20 Ultra.

Citeste si:  Galaxy A42 5G va fi probabil cel mai ieftin telefon 5G oferit de Samsung
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
moto g9 play sapphire blue combo 1200x1200 1

Moto G9 Play oficial: o baterie imensa si un pret mic

Articolul următor
fitbit inspire 2 1200x675 1

Fitbit Inspire 2: pana la 10 zile de autonomie pentru aceasta bratara inteligenta

Postări Asemănatoare
Total
0
Share