‘Game of Thrones’ prequel
‘Game of Thrones’ prequel

Seria ‘Game of Thrones’ prequel a fost confirmată în cele din urmă de HBO – iată tot ce știm până acum, despre titlul, data lansării, distribuția, complotul și alte zvonuri.

Actualizări

  • John Simm confirmă că va juca in „Prequelul Long Night”
  • Casey Bloys de la HBO confirmă ca a terminat filmările pentru episodul pilot – iar noua serie va face referire la emisiunea de televiziune originală Game of Thrones.
  • Filmările pentru noua serie au început cu scene aparent din Italia
  • George R. R. Martin a dezvăluit noi detalii despre ce personaje ne putem aștepta să vedem în prequel, împreună cu o actualizare despre cum arată Westeros
  • George R. R. Martin indică un nou titlu pentru serie și oferă o actualizare despre cum va arăta Westeros
    si va dirija următorul episod pilot al emisiunii
  • Distribuția completă a seriei a fost confirmată
  • În cele din urmă, ar putea fi până la cinci premise, toate având loc cu mii de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones. Unul dintre acestea, despre care se crede că este numit „The Long Night”, este acum in casting și va fi primul prequel
  • Naomi Watts și Josh Whitehouse au fost chemati în primul prequel.

Despre ce e vorba?

Primul prequel va fi stabilit inainte cu mii de ani de ceea ce se intampla in serialul televizat Game Of Thrones, vom vedea epoca de aur a eroilor. Vom vedea secretele intunecate ale Westerosului, originile Walkerilor originile familiei Stark, nu stim cum si cand vom vedea aceste lucruri, totusi un lucru este sigur, HBO a cofirmat ca se lucreaza la acest serial.

George R.R. Martin, scriitorul Game of Thrones, a declarat că nu va prezenta niciunul dintre personajele din seria actuală, dar în schimb se va concentra pe strămoșii lor. El a confirmat, de asemenea, că proiectul nu va fi un spin-off, ci un prequel.

El a mai spus că serialul va fi stabilit într-un ținut complet nou. În noiembrie 2018, Martin a declarat pentru Entertainment Weekly că Westeros va fi „un loc foarte diferit”.

„Nu există debarcarea regelui. Nu există Tron de Fier. Nu există targaryens, Valyria, in timpul actiunii al serialului abia a început să se ridice cu dragoni și cu marele imperiu pe care l-a construit ”, a spus el.

„Avem de-a face cu o lume diferită și mai veche și sperăm că asta va face parte din succesul seriei.

Într-o postare pe blogul sau din septembrie 2018, Martin a confirmat că vor fi „cinci seriale/filme diferite pentru Game Of Thrones”, adăugând că nu îi place termenul „spinoffs”.

Se pare că complotul serialului va trage din Foc și sânge, cartea lui George R.R. Martin publicată în noiembrie 2018 despre istoria casei Targaryen. Ryan Condal scrie episodul pilot, în timp ce Martin este un producător executiv.

Într-o postare pe blogul său din 16 septembrie 2019, Martin nu a confirmat că pilotul lui Condal se bazează pe Foc și Sânge, dar a confirmat că este un prequel „setat la mii de ani după” Noaptea lungă. „Da, se bazează pe materiale din una dintre cărțile mele”, a adăugat el.

În plus, el a spus că un al doilea prequel încă neconfirmat nu are un titlu „evident”, ceea ce este un indiciu că nu va fi numit Foc și Sânge dacă se bazează într-adevăr pe acea carte.

Are titlu?

Martin a dat o informatie despre asta pe blogul său inca din 30 octombrie 2018, dezvăluind că „castingul a fost în curs de dezvoltare pentru The Long Night, prima serie succesoare Game of Thrones”

Cu toate acestea, câteva zile mai târziu, pe 4 noiembrie, Martin a spus atunci că prequelul era încă neintitulat. El a scris: „HBO m-a informat că pilotul nu este (încă) intitulat The Long Night. Acesta este cu siguranță titlul pe care îl prefer, dar deocamdată pilotul este oficial fără titlu. ”Este un titlu care a fost deja folosit în Game of Thrones în alt episod”

Potrivit „The Sun” (mai 2019), filmările au început în Belfast sub titlul de lucru „Bloodmoon”.

„Cei care lucrează pe platoul din Belfast se referă la serial ca Bloodmoon. Producătorii au pus laolaltă o distribuție cu actori foarte buni și va fi o surpriza pentru oricine iubește Game Of Thrones. ”

A început să se filmeze?

Da! Și a avut loc în locații care vor fi foarte familiare fanilor Game of Thrones. Acestea includ Pădurea Tollymore, care are zona exterioara din jurul lui Winterfell și Castle Ward, care a apărut inițial ca Winterfell.

Alte locații care se întorc includ Inch Abbey, adica Riverrun unde stim cu totii ce a patit Robb Stark.

Între timp, în Belfast, The Dark Hedges a apărut într-o scenă importantă cu Arya Stark (Maisie Williams) în sezonul 2.

Prequelul a avut parte și de câteva filmări în Italia, unde fanii au descoperit o serie de bărci cu ceea ce pare a fi bannere House Stark care zboară din vârful lor.

Cine a scris asta și cine mai este implicat în producție?

Jane Goldman și Martin sunt creatorii noului serial și se bazează pe o poveste pe care perechea au scris-o împreună.

Goldman a mai adaptat cărți pentru seriale anterior, după ce a lucrat la Stardust, The Limehouse Golem, Kick-Ass și The Woman in Black. De asemenea, a lucrat ca producător executiv la mai multe filme, atât la filmele Kingsman, cât și la Miss Peregrine de Tim Burton.

Atât Goldman, cât și Martin vor produce prequelul alături de James Farrell, Jim Danger Gray, Vince Gerardis și Daniel Zelman.

In 8 ianuarie 2019 s-a confirmat că regizorul britanic S.J. Clarkson va dirija pilotul. Ea a lucrat anterior la Orange Is the New Black, Dexter și Bates Motel. Va regiza, de asemenea, următorul film Star Trek.

Ce informatii mai avem?

Deocamdata mai avem tot speculatii ce apar zilnic dar multe dintre acestea nu se conformeaza planului pe care creatorii il tot descriu, deci mi se pare ca nu ar trebuii sa il introduc in acest articol, totusi voi reveni mereu cu actualizari atunci cand vor aparea informatii noi.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.